Piekna sztuka Naprwde cudne Wielki szacunek dla właściciela
Oby w taki stanie cały czas była albo i jeszcze lepszym
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
W takim samym kolorze stoi 323 E21 u mnie na parkingu w robocie nie przygladałem sie az trak dokładnie ale tez jej nic nie brakuje ma kilka wyprysków rdzy - jutro moze cykne foto.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
piekny wozik!!! niedaleko mnie kiedys stalo biale 323,dobrych pare lat temu..mialo po bokach takie delikatne czerwone pasy.wygladalo z tym niezle,cos jak jakis schnitzer..
kirek na parkingu??? i ma byc w dobrym stanie??
ta e21 to chyba stała w garage z regulacja temperatury i z kontrola wilgotności powietrza.
a moze w próżni stała bo sam nie wiem jak sie uchowała w takim stanie.
wszystkie gumki gumeczki itp. jak nowe nie sparciałe nie popękane.
ta e21 to chyba stała w garage z regulacja temperatury i z kontrola wilgotności powietrza.
Ty stary, a może była zawinięta w folię aluminiową i leżała w zamrażalniku? albo ja myslę, że jest z marsa, bo taka zielona
P.S co niezmienia faktu, że to naprawdę jeden z ładniejszych parchów, jakie ostatnio żem widział
_________________ Weteran
MARTINEZ [Usuniêty]
Wys³any: 2007-05-22, 10:28
Å�ukasz napisa³/a:
MARTINEZ napisa³/a:
Ty stary, a może była zawinięta w folię aluminiową i leżała w zamrażalniku? albo ja myslę, że jest z marsa, bo taka zielona
P.S co niezmienia faktu, że to naprawdę jeden z ładniejszych parchów, jakie ostatnio żem widział
hibernacja?? powrót do przyszłości?? nie mam pojecia
wiem tylko tyle ze fajna i ze fajnie było by mieć taka ale jak bym nią jechał to bym sie bał ze jakaś stara baba wjedzie mi w tyłek chyba bym sie zapłakał
z tym, ze mieć auto takie i nie chcieć nim jeździć na zloty....? Sa ludzie którzy mają kilkudziesięcioletnie Bugatti i inne cuda warte 100 razy tyle co ten rekin i nie boją się rajdów starych aut nawet, jeżdża tysiące kilometrów nimi.....
BMW, czyli przyjemność z jazdy, a nie z patrzenia...
Przykład? Heniu ze swoim Fiatem
_________________ Weteran
MARTINEZ [Usuniêty]
Wys³any: 2007-05-22, 11:31
�ukasz nie rozumiem Cie albo ty mnie
czy napisałem ze ktoś nim nie jeździ lub nie będzie jeździł. bać sie to nie znaczy nie jeździć tylko tyle ze bym sie zapłakał jak by ktoś go zniszczył. ale akurat ja nie mam czym sie martwic bo to nie moje auto.
przestań filozofować i łapać za słówka bo dziecinne sie to robi!
W sensie ze ktos nia do roboty przyjeżdza kolor ten sam wnetrze te same tylko 323 oprócz rdzy na chromach na zderzaku stan podobny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
witam...piekny klasyk...nienapisal Ci jeszcze zaden wlasniciel e 30 zebys zmienil na e 30?? albo niema jak e 30??;) ....niema jak e 30 hehe ..pozdrawiam powodzenia w udoskonaleniach bandyty
witam...piekny klasyk...nienapisal Ci jeszcze zaden wlasniciel e 30 zebys zmienil na e 30?? albo niema jak e 30??;) ....niema jak e 30 hehe ..pozdrawiam powodzenia w udoskonaleniach bandyty
He he he dobre E 30 jest naprawde piękne Ale ten model jest PIĘKNYM KLASYKIEM i nikt nie będzie proponował zamiany na E 30
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach