Moja Perełka BMW 530i nie mam za dobrych zdjec bo nie zabieralem sie za to...Te ktore zamieszczam były robione przez syna na wakacjach Ja w niej nic nie zmienialem jest w pelni seryjna...na niektorych zdjeciach widac troszeczke uwadzony zderzak od dolu bo jest nawet nisko powieszona i te krawęzniki...
Dobra troche ją opisze
rok produkcji: 2001
Wyposazenie:prawie max ,za duzo by pisac
Felga 17"
Silnik:3.0 litry rzędowa 6 odprężona (231 KM)
Hehe no jak to co - piękna. To jest auto, które w przyszłości chce mieć tylko może coś większego pod maską
Może troszkę mieszane uczucia mam w stosunku do końcówki wydechu ale auto i tak jest piękne, gratuluje.
.... oj zdziwił byś się
Nie tylko takie silniki wkłada sie do e30, bo są amatorzy na V8... V12 itp.... i miejsca jest mnóstwo nawet na przednim sedzeniu
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Yakuzatti napisał/a:
Ale te 3 litry chyba swetnie radzi z tym autem, prawda?
no jak na ważącą prawie 2 tony krówke to dobrze
Radzi sobie ten motorek z tą wielką budą . Sam osobiście jeżdziłem tym i mam miłe wrażena z jazdy ale gdyby było tam 5 literków to dopiero by sie działo Ale tak ogólnie to bawarka
YAKUZATTI Dzięki tam za miłe słowa masz racje
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
tak jak wczesniej pisalem...jak tam dasz biturbo chyba i wyłączysz ganzoline i bedziesz jechal na szlachetnym paliwie a ja Ci i tak pomacham przez okno
nie mam na tym kompie zdjec z M54 ale pozniej wrzuce, zapraszam na kreske dzis rano sadzil sie papa w trumniaku 330d!!! sie dziadek na tablicach D zdziwil buhahha
Oj maciek ! ty to dopiero byś musiał zatankować na shelu żeby coś z tej swojej krówki wyciągnąć . A pozatym zawsze i chętnie postawie sie koło ciebie na prostej . Przyjdz w piątek wieczorkiem na rybitwy i staniemy koło siebie . Pokażesz innym czy dasz radę
[ Dodano: 2007-05-26, 13:22 ]
puz napisał/a:
nie mam na tym kompie zdjec z M54 ale pozniej wrzuce, zapraszam na kreske dzis rano sadzil sie papa w trumniaku 330d!!! sie dziadek na tablicach D zdziwil buhahha
I to mi się podoba
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Zaprawde powiadam Ci ze to co masz nie ma nic wspolnego z niskim zawieszeniem Poza tym beta fajna no i z KRK
w porównaniu z niektorymi beemkami z tego klubu ,moja to terenówka 8) no ale tak ogólnie to nawet jest niska bo na wiekszosc krawężników w krk nie moge wjechac
Beta fajna. Kolor ciekawy, wydech do wymiany, ja bym zastosowal 2 rurki proste cienkie a cale auto zrbil bym w stylu AC Schnitzer ze wzgledu na kolor ktory ACS lubi.
Co bysmy nie pisali to nie namowimy wlasciciela raczej na swapa, chodz silnik tu by pewnie szybko sprzedal i nie musialby placic prowizje za wystawienie aukcji i niemaly % od sprzedazy
Na przeszczep polecil bym M70B54 326KM 490Nm po to by dac wrazenie wlascicielowi ze buda jest lekka
Ale od Puza skromnoscia nie zawialo. Od Adama przejales czy Adam od Ciebie?
A pozatym wkladasz to co ktos chce.
A tak przy okazji chcialem zrobic swapa kumpel ma M20 ale mu duzo pali i chce M10
Mam nadzieje ze nie wzioles tego do siebie i na zartach sie znasz.
Pozdro dla wszystkich
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe