...tez mi sie podoba...jezdzze teraz na innychfelgach na ktorych mam zimowki ale iemoge sie doczekac jak wrzuce borbetki, noi wymiana oleju oraz drobna kosmetyk po zimie i znow bedzie wygladac jak na zdjeciu,czytalem posty o zlotach beemek chcialbym sie wybrac na nastepny,chyba moglbym moja
Siemka Hubert.
Powiem szczerze, ze na zywo duzo ladniej wyglada niz na tych zdjeciach. Bez zbednych wiatrołapów Tak trzymaj dalej. Moze tylko delikatnie przod nizej i gitara
Ladna .Każde e 36 jest łądne Dawaj na zlocik do Toronto.Obniż przód .
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
tx...cos pomysle o calym komplecie sprezyn,tylko wacham sie zebym niemusial zostawiac w zimie bawarki w garaz,w tym roku w zimie zalatwilem zderzak-troche pekł widzialem takie sprezynki progresywne dajace 3 mm w dol takie mogl bym wciagnac a boje sie tez o tlumik, komory sa duze i tez sa blizej gleby niz reszta podwozia...
Przepiekny samochod, tylko radio na kasety go psuje, ale to nie istotny szczegol, widzielem ta betke na zywo i do dzisiaj nie moge sie nadziwic, strasnie mi sie podoba.
Szkoda że zdiecia nie oddaja tego lakieru, jest po prostu przepiekny
tylko teraz pokaz wiecej fotek
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."