witam
chciałem wam przedstawić e21 mojego kumpla
koleżka jeszcze sie nie zarejestrował ale jest pasjonatem naszej marki i na oto takie cudo
na liczniku jest oryginalny przebieg udokumentowany itd. (żadna lipa)
miałem przyjemność posiedzieć w tym aucie i jestem bardzo miło zaskoczony.
na żadnym zlocie itd nie widziałem w lepszym i oryginalnym stanie e21.
po prostu szok
zapodam tylko narazie fotki a koleżka jak sie zarejestruje to zapoda wam więcej info.
na żadne zloty poza warszawę nie jeździ bo nie chce kilometrów nabić
generalnie to jeździ tylko w piękne dni i nie za daleko by zawsze zdążyć przed zepsuciem sie pogody
na ulicy zaczepił go gościu i chciał zamienić sie na e46 z 2001roku
nic z tego
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-05-20, 16:18, w caoci zmieniany 3 razy
o zesz kude mac, ale igielka, mialem 2 szt e21 i zawsze problem byl z tylnymi kielichami.moze przez to ze to byly 323.
ta to igielka na maxa. niech zapoda fotki na na jakas germanska stronke
ps. przypatrzylem sie dokladniej i musze niestety stwierdzic ze to chyba najlepiej zachowane e21 w polsce jakie widzialem . . .
Ostatnio zmieniony przez Menel 2007-05-19, 23:43, w caoci zmieniany 1 raz
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2007-05-19, 23:43
koleżka jest skromny
właśnie dziś go opitoliłem ze nie może jej mice tylko dla siebie i niech ja pokaże innym
Jestem w głębokim szoku Pod maską ład i porządek wszytko ideał, nawet akumulator BMW a nie jakaś lipa Wnętrze klimatyczne W bagażniku nie dość że komplet kluczy to i farbka do zaprawek
piekna na moim parkingu pod blokiem stoi biale e21 tez ladnie zachowane ale nie wime czy gosc sie zgodzi fotki mu porobic a jak nie to pojde w ciemno i tez zobaczycie
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
RESPECT, coś pięknego naprawde miód malinka. Dla kumpla powiedz niech się chwali, bo naprawde ma czym.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
mysle ze to ten sam, z białegostoku, poszedł wtedy za astronomiczna cene jak za rekina kolo 14k plnow, ale widac ze warto było, naprawde piekna sztuka, moja nie wyglada tak nawet w polowie
W 95' miałem identycznego też idealnie zachowanego i nawet też z kremową tapicerką tyle że po spotkaniu z malowarką drogową szlak go trafił. Często na alejach ludzie się pytali ile za niego chcę , ale ja twardo że śmierci będę nim jeździł ... i mało brakowało.
Piękny egzemplarz! Czasami ktoś posiada taki rarytas i nawet nie zdaje sobie sprawy że jest właścicielem prawdziwego rodzynka w swiecie śmigiełek.Teraz pewnie widzi jaki zachwyt zdobywa auto na tym forum.Niech dba o nie bo to auto czym starsze tym lepsze.Tak jak z winem. Bravo bravo.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
mysle ze to ten sam, z białegostoku, poszedł wtedy za astronomiczna cene jak za rekina kolo 14k plnow, ale widac ze warto było, naprawde piekna sztuka, moja nie wyglada tak nawet w polowie
faktycznie był taki rekinek w Białymstoku do sprzedania, też zwrócił moją uwagę na allegro. Może to właśnie jest ten.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
faktycznie był taki rekinek w Białymstoku do sprzedania, też zwrócił moją uwagę na allegro. Może to właśnie jest ten.
raczej jestem pewien na 100% swego czasu dobrze przegladałem allegro w poszukiwaniu e21, ale na takiego rodzynka nie było mnie stac...