_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Bo to jest uprawa hodowlana na potrzeby SGGW (szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego) ale raj
Kiedys niedaleko mnie tez było takie pole ale policmajstry wykukały i ni ma.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A kafarek teraz siedzi i cieszy z nas, pewnie znalazl gdzies po drodze jakies dziwne karzaki podobne do gandzi, porobil foty, a teraz cieszy miche przed kompem
A tak swoja droga....Kafarek, wiesz, że zawsze Cie lubiałem, wyslij mi troche na adres ktory otrzymasz na PW
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Panowie beka maksymalna, bo sprawa wyszła na jaw z tym poletkiem jak wypadek był w jego sąsiedztwie. Trafił się TIR z osobówką, a my helikopterem ratowniczym nie mieliśmy gdzie lądować. Więc wylądowaliśmy na pobliskim polu Oczywiście zgłoszono Policji by znalazła właściciela, bo za szkody lądowania trzeba zwrócić. Koledze podpadło i napomniał niebieskim. Okazało się, że pole te jest po PGR i jest niczyje Teraz przez 24h stoi tam radiowóz Nie jest problemem jednak urwać sobie troszkę, bo granica plantacji mieści się 2 metry od szosy
Ja pier........ Takie numery to tylko w Polsce się zdarzają. 17HA i nikt tego wcześniej nie zauważył - przeciez w Polsce pewnie na całym czarnym rynku nie ma w obrocie tyle tego ziela co urosło na tym polu. Mogę się założyć, że niezłe tłumy tam walą
Powinni to zniszczyć !
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.