sliczna 5...
czarna + czarna skora + 4 litry i nic wiecej nie trzeba..
felgi na rancie jakims ewentualnie..
mysle ze kilka miesiecy i jelito zrobi z tej 5-er rownie wyfruwana wersje co 7...
pozdrowionka i gratulacje zakupu..
a powiedz jeszcze roznice w komforcie i ilosci miejsca w srodku, miedzy e32 a e39...pomykales kiedys e34? glownie interesuje mnie wlasnie roznica w srodku pomiedzy 5er a 7er..
Komfort jest nieporównywalnie lepszy, tak to odczuwam tylko dlatego że moja e32 była obniżana. To auto też jest twarde ale tak jakoś onaczej, takie sprężyste idealnie trzyma się drogi. W środku miejsca jest identycznie tyle samo co w e32, z modelu na model auto poprostu rosną e38 byłaby już dla mnie za duża.No i wypas jest lepszy szmery bajery.
Cytat:
Ja tak nie uważam jak pisze miroll że E39 to krok w tył. Faktem jest że starsze odrestaurowane bawarki robią wrażenie ale E32 nie można porównywa z E39 to auto zupełnie z innej bajki. Ja to bez dwuch zdań wolę tą E39 od E32. Fura jest KOZAK
Dokładnie tak jak piszesz to dwie różne bajki i każda e32 i e39 ma coś w sobie.
Cytat:
PS: znaczek 540 usunąłbym dla niepoznaki.
poza tym zastanawia mnie: czemu mordka
jest a la M5 a reszta fury nie. Masz pewność,
że nie miała przygód ?
Myślę nad tym znaczkiem, na razie usuwam listwe chromowaną.
Mordka jest M5 bo poprzedni właściciel tak sobie założył. A autko jest 100% bezwypadek, sprawdzane czujnikiem. Tylnego zderzaka nie wymienił bo auto ma fabryczny hak.
Cytat:
bedzie PRINS sam mam od tygodnia i chwale sobie
Prins jest rewelacyjny ale to autko ma już jeszcze nowszą instalkę od Prinsa. Możecie poczytać sobie o niej (ci co byli w rzemieniu) na ulotkach które dostaliście z CZAKRAMU.
Instalkoa to BRC FLY SEQUENT 56 ( http://www.instalgaz.bydg...sequent_56.html )
Po tym autku to juz nie wiem co może być następne, fajnie że wam sie podoba.
Raczej 4.4 V8.
Jelito, fajna beta, bez dwóch zdań. Widziałem w Rzemieniu. Te felgi mi tylko jakoś trochę nie pasują. Reszta miodzio. Z tym że ja jednak kupiłbym z manualem.
pozdro
sie ma
Piękna E39. Tak jak piszesz nie ma co porównywać do E32 - zupełnie inne auta. Sam miałem ochotę na takie 540, ale sprzed faceliftu. Podarowałem sobie i zostanę przez jakiś czas przy swojej e36.
Z tego wszystkiego jedynie felgi bym zmienił na inne. Poza tym gratuluję zakupu!
Zgodnie z obietnicą zdjąłem chrom listwe z tylnej klapy (foto).
Chcę założyć na klapę mały spojlerek, wiecie o jaki chodzi (np allstar ma taki). I pytanie: gdzie to mozna kupić, najchętniej kupiłbym oryginał a nie jakiś laminat z allegro.
Druga sprawa to czarne nerki. CO O NICH MYSLICIE I JAK BY SIE TO PREZENTOWA�O U MNIE?
Zostaw w chromie, chociaż czarna też byłaby ok tylko nie usuwaj
znaczka z maski, tak jak na fotce którą wkleiłeś. Spoilerek na tylnią
klapę bym na razie odpuścił, a zająłbym się zmianą felg + lusterka
z M pakietu no i tylni zderzak do kompletu.
sie ma
felgi mi też się bardzo podobają a co do nerki to też bym odpuścił podobnie jak ze spojlerem. Najlepiej zrobisz jak bedziesz Kompletował M-pakiet
Witam. dokładam nowe fotki, zaszło w aucie trochę zmian. Auto dostało nowe tarcze Zimmerman sport i nowy spojlerek. Na tylny zderzak przyjdzie czas.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach