normalne e39 koła coś niebardzo, poprzednie e32 było o wiele ładniejsze
tak... e32 to było to... ta ładna, ale e39 - to już żaden rarytas w porównaniu z coraz rzadszymi 7-er...
lampy tylnie zmieniłbym na takie z ciemnymi kierunkami (nie wiem czy występowały całe czarne w e39):
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2007-06-22, 08:56, w całości zmieniany 1 raz
E32 miales maline sam widzialem jak kompletne to bylo autko. Po prostu rzadkosc i szyszka . Dla mnie to E39 to krok do tylu. Jeszcze ten zderzak m technik, nie lubie jak pakiet jest niekompletny.
E39 jest ladna ale na prawde od tamtego E32 dzieli ją przepasc.
hm...super autko. mnie sie tam kolo podoba. ale najwazniejsze co w nim siedzi to silnik. chetnie widzialbym cos takiego u siebie. E38 i E39 to ostatnie udane modele BMW.
cóż auto ładne, ale nie wiem czy będziesz miał teraz z nami o czym gadać, mu tu takimi nowymi wydumkami nie hasamy
jest to fajne auto, ale nie chwyta mnie za serce absolutnie ot po prostu fajna, szybka fura na wypasie. Przy starszych BMW szybciej bije mi serce, przy nowszych tętno nawet nie drgnie.
PIĘKNA naprawde ładne autko i ten silnik bardzo ładnie pracuje i mam pod dostatkiem mocy miałem kiedyś okazje jechać właśnie 5 z tym silnikiem skrzynie miałem ustawioną na sport i niemiałem żadnych obaw w czasie wyprzedzania poprostu było wciśnięcie ale minus za spalanie ja tym przejachałem troszkę ponad 100 km a w baku miałem 30L i można by powiedziec że prawie brakło mi benzyny Pełne gratulacje za zakup tego potworka
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Ladna sztuka - widzialem ja chyba na allegro ostatnio. Napisal bys jaka jest roznica w komforcie jazdy miedzy poprzedniczka czyli e32, a ta teraz czyli e39.
Pozdrawiam
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
piekna sztuka motor kosmiczny zostaw na klapie ten znaczek 540i...niech ludzie czuja respekt ja na Twoim miejscu sciagnalbym tą chromowana listwe z klapy... Gratuluje i mam nadzieje ze pojawisz sie nią w Rzemieniu
pozdro
Dzięki za wszystkie wypowiedzi. Macie rację że e32 miała to coś bo fakt miała i na początku wydawało mi się że jest szybsza, ale jak sie okazuje to tylko wrażenie.
Komfort jest nieporównywalny, tam było zawieszenie H&R'a +bilstein i było twardo, w 540 jest trochę inaczej autko jest sztywne idealnie się trzyma drogi o prowadzi ale mniej czuć w niej dziury w drodze. E32 poprostu mi się trochę znudziła, a niestety nie stać mnie na utrzymanie 2 aut.
sliczna 5...
czarna + czarna skora + 4 litry i nic wiecej nie trzeba..
felgi na rancie jakims ewentualnie..
mysle ze kilka miesiecy i jelito zrobi z tej 5-er rownie wyfruwana wersje co 7...
pozdrowionka i gratulacje zakupu..
a powiedz jeszcze roznice w komforcie i ilosci miejsca w srodku, miedzy e32 a e39...pomykales kiedys e34? glownie interesuje mnie wlasnie roznica w srodku pomiedzy 5er a 7er..
Jak dla mnie to fura pierwsza klasa. Serce masakra 4.0 V8 robi wrażenie, wypas taż niczego sobie. Dokładnie takie auto chciałbym miec.
GRATULUJE ZAKUPU
[ Dodano: 2007-06-22, 22:05 ]
Ja tak nie uważam jak pisze miroll że E39 to krok w tył. Faktem jest że starsze odrestaurowane bawarki robią wrażenie ale E32 nie można porównywa z E39 to auto zupełnie z innej bajki. Ja to bez dwuch zdań wolę tą E39 od E32. Fura jest KOZAK