Cudna.
Jestem przeciwnikiem gazu, ale to indywidualna sprawa właściciela. Mam kolegę , jezdzi 740 z gazem i ma taką instalacje że nikt nawet o niej nie wie. Kosztowała majatek, a chłop dba jak mało ludzi. I o wóz i o instalacje.
Jesli ktoÅ› lubi oszczedzac kasÄ™ - proszÄ™ bardzo.
yo!
chopaku pisz na temat albo daj sobie narte za pisanie niena temat chyba nie musze takich rzeczy pisac modowi co do mojego plastikowego E36 prosze mnie nieobrazać i dac sobie druga narte za naruszenie regulaminu co do obrazania szamobowiników 3 narta nie fikaj małolat
pozdro dla trzeźwych i zdrowo myslacych
MARTINEZ [Usuniêty]
Wys³any: 2007-05-31, 17:20
korzuch napisa³/a:
yo!
chopaku pisz na temat albo daj sobie narte za pisanie niena temat chyba nie musze takich rzeczy pisac modowi co do mojego plastikowego E36 prosze mnie nieobrazać i dac sobie druga narte za naruszenie regulaminu co do obrazania szamobowiników 3 narta nie fikaj małolat
pozdro dla trzeźwych i zdrowo myslacych
POPIERAM NARTA
co do bety łazara to instalacja LPG jest dlatego widoczna bo przy instalowaniu jej brano pod uwage wygodne jej serwisowanie!
na placyku pieknie na gazie sie spisywała.
co do tankowania paliwa. jak bedzie kosztowało 5zyla za litr to lord na twoim miejscu bym nie tankował do pełna bo jeszcze bete ukradną dla paliwa
pozdro
zobaczcie gdzie Lord mieszka gdybym mieszkal tak blisko wschodneij granicy tez bym smigal na codzien na PB. Panie K obserwoje Cie bacznie grabisdz sobie znow szukasz dymu? mało Ci?
Wys³any: 2007-05-31, 20:33
puz napisa³/a:
zobaczcie gdzie Lord mieszka gdybym mieszkal tak blisko wschodneij granicy tez bym smigal na codzien na PB. Panie K obserwoje Cie bacznie grabisdz sobie znow szukasz dymu? mało Ci?
yo!
własnie o tym samym pomyslałem gdybym mieszkał przy wschodniej granicy tez bum latał na PB przyznam szczerze nic sobie nie grabie puzon to ty źle interpretujesz moje uwagi
pozdro
HEhe jak chcecie podżuce wam karnister wschodniego paliwa do Rzemienia, zobaczycie tak naprawde co to jest, jakiś czas temu więcej czasu spędzałem na Ukrainie niż w Polsce i wiem bardzo dobrze na jakiś zasadach jest robione Paliwo dla Polaków
Ladna sztuka.Rzuc ją o glebe.U mnie wisniowa jezdziła taka w 3,5 silniczku i weiteca gwint.Nie ma to jak e34 rzucone na ziemie.Wygląda moim zdaniem najlepiej z wszystkich bmke.Nie dosc że normalnie jest szeroka a jak ją kładziesz bliżej ziemi wtedy robi sie naprawde szeroka i niebezpieczna Ale to wiadomo wtedy musisz podjac inna taktyke jazdy i nie każdemu to odpowiada.Ale ogólnie auto ładne.Zrób coś z tymi lusterkami chromowanymi.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Bardzo ładna mi osobiscie podoba sie a ten silnika poprostu cudo a że na gazie nic sie nie dzieje jak ktoś duzo jeżdzi to czemu nie w koncu dużo taniej . Ja tez jeżdze na lpg bo moje autko naprawde dużo jeżdzi wogóle nie stoi w garażu
Szacunek dla własciciela tej pięknej piąteczki
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-06-03, 17:31
Kamil napisa³/a:
Nie ma to jak e34 rzucone na ziemie.Wygląda moim zdaniem najlepiej z wszystkich bmke.Nie dosc że normalnie jest szeroka a jak ją kładziesz bliżej ziemi wtedy robi sie naprawde szeroka i niebezpieczna Ale to wiadomo wtedy musisz podjac inna taktyke jazdy i nie każdemu to odpowiada.
miałem przez jakiś czas e34 zglebione i w porównaniu z niewiele obniżonym e30 - to auto można traktować jak auto terenowe - prześwit jest ogromny, mozna się niczym nie przejmować...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach