BEEMKA - KLUB Strona G³ówna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
................................................
Autor Wiadomo¶æ
lagadula 

Do³±czy³: 30 Gru 2005
Sk±d: .:P O Z N A Ń:.
Wys³any: 2007-01-07, 18:50   

Cudna.
Jestem przeciwnikiem gazu, ale to indywidualna sprawa właściciela. Mam kolegę , jezdzi 740 z gazem i ma taką instalacje że nikt nawet o niej nie wie. Kosztowała majatek, a chłop dba jak mało ludzi. I o wóz i o instalacje.
Jesli ktoÅ› lubi oszczedzac kasÄ™ - proszÄ™ bardzo.

korzuch 

Do³±czy³: 29 Mar 2004
Sk±d: z stÄ…d
Wys³any: 2007-05-31, 11:28   

yo!
ja mam u siebie szmabo bo robie miesiecznie tyle kilometów co lord w całym roku :twisted: auto bardzo ładne respekt :spoko:

MARTINEZ
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-31, 11:32   

korzuch napisa³/a:
yo!
ja mam u siebie szmabo bo robie miesiecznie tyle kilometów co lord w całym roku :twisted: auto bardzo ładne respekt :spoko:

ja u siebie tez założę szambo bo mam zamiar robić więcej od lorda km bo zarazie to stoi w garage wiec tez sie lansuje ze nie mam szamba :)

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Do³±czy³: 18 Kwi 2005
Sk±d: Sanok
Wys³any: 2007-05-31, 15:36   

Skąd wiecie ile kM ja robie miesięcznie :lol: Korzuch jak bym miał takie plastikowe e36 jak Ty to też bym zaszczepił do niej gaz :) :) :)

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

korzuch 

Wys³any: 2007-05-31, 17:10   

yo!
chopaku pisz na temat albo daj sobie narte za pisanie niena temat :twisted: chyba nie musze takich rzeczy pisac modowi :arrow: :P co do mojego plastikowego E36 prosze mnie nieobrazać i dac sobie druga narte za naruszenie regulaminu :) co do obrazania szamobowiników 3 narta :twisted: nie fikaj małolat :D
pozdro dla trzeźwych i zdrowo myslacych :jupi:

MARTINEZ
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-31, 17:20   

korzuch napisa³/a:
yo!
chopaku pisz na temat albo daj sobie narte za pisanie niena temat :twisted: chyba nie musze takich rzeczy pisac modowi :arrow: :P co do mojego plastikowego E36 prosze mnie nieobrazać i dac sobie druga narte za naruszenie regulaminu :) co do obrazania szamobowiników 3 narta :twisted: nie fikaj małolat :D
pozdro dla trzeźwych i zdrowo myslacych :jupi:
POPIERAM :) NARTA ;)

co do bety łazara to instalacja LPG jest dlatego widoczna bo przy instalowaniu jej brano pod uwage wygodne jej serwisowanie!
na placyku pieknie na gazie sie spisywała.
co do tankowania paliwa. jak bedzie kosztowało 5zyla za litr to lord na twoim miejscu bym nie tankował do pełna bo jeszcze bete ukradną dla paliwa ;)
pozdro :D

puz 
swapownik

Do³±czy³: 05 Sty 2005
Sk±d: Czernikowo k/Torunia
Wys³any: 2007-05-31, 19:20   

zobaczcie gdzie Lord mieszka gdybym mieszkal tak blisko wschodneij granicy tez bym smigal na codzien na PB. Panie K obserwoje Cie bacznie grabisdz sobie znow szukasz dymu? mało Ci? ;/

MARTINEZ
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-05-31, 20:33   

puz napisa³/a:
zobaczcie gdzie Lord mieszka gdybym mieszkal tak blisko wschodneij granicy tez bym smigal na codzien na PB. Panie K obserwoje Cie bacznie grabisdz sobie znow szukasz dymu? mało Ci? ;/

narta dla puza za zastraszanie :P
;)

korzuch 

Wys³any: 2007-05-31, 22:14   

yo!
własnie o tym samym pomyslałem gdybym mieszkał przy wschodniej granicy tez bum latał na PB :twisted: przyznam szczerze nic sobie nie grabie puzon to ty źle interpretujesz moje uwagi :twisted:
pozdro :beer:

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Do³±czy³: 18 Kwi 2005
Sk±d: Sanok
Wys³any: 2007-06-01, 08:21   

HEhe jak chcecie podżuce wam karnister wschodniego paliwa do Rzemienia, zobaczycie tak naprawde co to jest, jakiś czas temu więcej czasu spędzałem na Ukrainie niż w Polsce i wiem bardzo dobrze na jakiś zasadach jest robione Paliwo dla Polaków :) :) :)

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Do³±czy³: 10 Sie 2006
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2007-06-01, 09:28   

Ladna sztuka.Rzuc ją o glebe.U mnie wisniowa jezdziła taka w 3,5 silniczku i weiteca gwint.Nie ma to jak e34 rzucone na ziemie.Wygląda moim zdaniem najlepiej z wszystkich bmke.Nie dosc że normalnie jest szeroka a jak ją kładziesz bliżej ziemi wtedy robi sie naprawde szeroka i niebezpieczna :) Ale to wiadomo wtedy musisz podjac inna taktyke jazdy i nie każdemu to odpowiada.Ale ogólnie auto ładne.Zrób coś z tymi lusterkami chromowanymi.

G-R-Z-E-Åš 

Do³±czy³: 22 Mar 2007
Sk±d: Kraków N-H
Wys³any: 2007-06-01, 10:12   

Bardzo ładna mi osobiscie podoba sie :D a ten silnika poprostu cudo a że na gazie nic sie nie dzieje jak ktoś duzo jeżdzi to czemu nie w koncu dużo taniej . Ja tez jeżdze na lpg bo moje autko naprawde dużo jeżdzi wogóle nie stoi w garażu :!:
Szacunek dla własciciela tej pięknej piąteczki :spoko:

Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA :(

Teraz jest WRANGLER , Cooper S, E81 118i :P

maciekab 

Do³±czy³: 11 Maj 2007
Sk±d: Kraków
Wys³any: 2007-06-02, 00:40   

ladna 5 :) jednak jestem przeciwnikiem gazu :x ale ogolnie podoba mi sie :] nic dodac nic ujac :P

RoboCop 
Morder...ator

Do³±czy³: 12 Maj 2005
Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-06-03, 17:31   

Kamil napisa³/a:
Nie ma to jak e34 rzucone na ziemie.Wygląda moim zdaniem najlepiej z wszystkich bmke.Nie dosc że normalnie jest szeroka a jak ją kładziesz bliżej ziemi wtedy robi sie naprawde szeroka i niebezpieczna :) Ale to wiadomo wtedy musisz podjac inna taktyke jazdy i nie każdemu to odpowiada.

miałem przez jakiś czas e34 zglebione i w porównaniu z niewiele obniżonym e30 - to auto można traktować jak auto terenowe - prześwit jest ogromny, mozna się niczym nie przejmować... :spoko:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: