Ładna beta, jedynie co bym zmienił to ładne felażki, do e34 min 17",
no i radio mi kolorystycznie nie podchodzi. Niezłe wyposażenie jak na 520.
Jak ci się sprawuje ta skrzynka aut.? Jakie masz spalanie po Warszawie?
Pytam bo przymierzam sie do zakupu 520iA.
sie ma
Radio moze klorystycznie nie pasuje, ale ja mam dosc rozbudowane audio - To jest alpina 9812RB (Jedna z najwyzszych alpin - bardzo polecam, robi największą robotę w dobrym audio) do tego z przodu system JBL, z tylu Blaupunkt GT469, Wzmacniacz Infinity 7520a, Subwoofer Infinity 1240w, okablowanie Dietz. Powiem szczerze że bardzo przyjemnie to gra Automat sprawuje sie bdb. W warszawie pali roznie - zalezy gdzie, a jeszcze bardziej zalezy jak jezdzisz. Ogolnie moge powiedziec ze srednie spalanie (oczywiście benzyny bo nie mam i nie lubie gazowni) powiedzmy z 400 kilometrow po warszawie wacha sie w granicach 12-13l. Za to jak zalejesz np. za 50 zł i np. jedziesz wałem do Otwocka to nie przekraczając 120 spokojnie zrobisz 8l/100. Za to w korku lub przy ciśnięciu no to 15stke przekroczysz bez problemu. Srednio jak mowie wychodzi 12-13/100. W trasie nawet przy szybkiej jezdzie ciezko jest przekroczyc 10.5/100.
Jak na 2.0 to uwazam ze wyposazenie jest calkiem spoko. Poza tym co widac jest jeszcze webasto i staram sie zalozyc oryginalny telefon (wątek na forum jest )
...i takie jak moje
Nie żebym się czepiał ale na pewno nie masz radia
Robas napisa/a:
To jest alpina 9812RB
tylko ALPINE, bo wyjdzie na to że radio dłubane przez tunera
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
PIateczka łądna i bardzi dobrym stanie a to wyposażenie Gratulacje
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Super becia...
mam prośbe...mógłbyś zrobić z bliska fotki żaluzji na bocznych szybkach bo strasznie mi sie to podoba i sie zastanawiałem jakby takie cóś do mojej zaadoptować...
który to jest rok że takie wyposarzonko...?
PozdrOOfki...
P.S.
jakby ktos miał kompletną skóre do e34 to już dość długo szukam...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
No tak, M50B20 Vanos w A to nie daje sportowych wrazen, ale do miejskiej jazdy wystarcza w zupelnosci, a w trase nawet nadto. Roczek jest 94 tak jak w tytule fotek dorzuce troche niebawem. Pozdrawiam
Bardzo ładna shadowline. Zmień kierunki tylne na białe i auto bedzie wyglądać jeszcze lepiej. No i te felgi "nieteges".
Zazdroszcze boczych roletek:)
Własnie mi sie podobaja te pomaranczowe kierunki, moim zdaniem pasuja bardzo do czarnych bmw i specjalnioe ich nie zmienilem . Z felgami to sie nie wypre
Za to twoj E32 to chyba jest najladniejsza jaka widzialem i nie omieszkam cos tam dopisac w Twoim temacie.