MIELNY E-36 Poszukaj zanim napiszesz !!! Smigielko Warka
Doczy: 21 Gru 2008 Skd: WARKA
Wysany: 2009-01-21, 22:57 e36 jakies piski
witam od pewnego czasu mam problem z nawiewem lub czyms od nawiewu bo efekt jest taki ze dochodza jakies piski z kratki nawiewowej tej centralnej(nad radiem).Czasami ustaja jak zaczne przelanczac.
------------------------------------------
BMW - Będziesz Mógl Wyprzedzać
Ostatnio zmieniony przez MIELNY E-36 2009-01-21, 23:20, w caoci zmieniany 3 razy
pewnie silniczek od dmuchawy ja tez mam takie objawy jak mam ustawiona dmuchawe na srednia predkosc i wjade w mega dziure to sobie piszczy i po jakims czasie ustaje .. ale moge sie mylic .. jesli takie objawy co wyzej to ... hmm nie wiem ja sie przyzwyczailem ale pewnie musisz rozebrac polowe tapicery by sie tam dostac i dokrecic co trzeba pozdro ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
u mnie tez tak jest, szczegolnie jak bylo -20, zero smarowania wiatraczka na lozyskach
zeby sie dostac do wiatraczka to nie trzeba rozbierac tapicerki- mozna sie dostac od maski, kratki wlotu powietrza.. tyle, ze malo miejsca zeby reke wlozyc..
Wysany: 2009-01-22, 10:40
witam
no to lipa z tymi piskami, niepozostalo mi nic jak tylko sprubowac sie tam dostac ale to pewnie i tak poraszka,
podlacze sie z innym pytaniem: jest cos takiego jak filtr kabinowy w aucie bez klimy?.jak sie tam dostac jakby co?dzieki
_________________ kiedys B10 3.3 teraz X5 4.4
Wysany: 2009-01-22, 11:07
z tego co wiem to jest taki filtr pod macha i widac go od strony kratki wlotu powietrza pod szyba tak jak do mojej basi filtr sklada sie z dwuch czesci takich okraglych wiem ze niejest tani taki filtr.ale sa rozne filtry chyba to sie ma od rocznika auta moja jest z 1995
dzieki za info.trza bedzie sie wziasc za to bo sprawnosc ogrzewania w miom aucie jest mocno ograniczona
_________________ kiedys B10 3.3 teraz X5 4.4
Wysany: 2009-01-22, 21:50
siemka
wlasie nie moge skojarzyc od kiedy to mam czy od momentu kiedy sie zrobilo zimno czy wczesniej no ale.......nie bende sie bawil wrozkrecanie basi i poczekam na wiosenke
Pozdro