na alledrogo sa specjalne przejsciowki ktore wpina sie w obwod instalacji radiowej/tv i lata telewizornia... sa dosc drogie ale nie wiem czy w e39 nie da sie tego zrobic podajac mase na ktorys z kabli ( w radiach dvd/stacjach medialnych jest oddzielny kabelek ktory sie wpina do recznego a zeby miec caly czas mozliwosc ogladania obrazu trzeba po prostu podac mase...)
Panowie kwadrat zadal jedno proste i dobitne pytanie .. dostal kilka bezsensownych odpowiedzi .. jedna na temat .. jak chcecie sobie pogadac glupoty to zapraszam na offtopic lub humorek .. zasada jest na forum taka jak umiesz pomagac to pomagaj a jak nie to nie pisz glupot chlopak dobrze wie czy chce ogladac podczas jazdy czy nie a tak musi przerobic nudne wypowiedzi nie majac konkretow PO CO zaznaczam myslenie nie boli .. i czytanie ze zrozumieniem to bardzo wazna zecz pozdrawiam zniezmaczony wypowiedziami mood
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Nie potrzeba zadnej przejsciowki. W manu Tv trzeba wejsc w brightness i przekrecac pokretlo kilka razy w rozne strony. Ale oto chodzi ze nie znam tej konfiguracji. pozdro
[ Dodano: 2007-06-17, 18:54 ]
Juz mam dowiedzialem sie.ale i tak dzieki za pouczenia
pozdor 600
Przekręć stacyjkę w położenie II
Wejdź w menu nawigacji do TV
Wybierz Settings
Wybierz Brightness
Kiedy zielony wskaźnik (belka) kontrastu będzie wyświetlony, naciśnij pokrętło (prawe) i trzymaj je naciśnięte
Wyłącz stacyjkę, nadal trzymając naciśnięty przycisk
Odczekaj 8-10 sekund
Puść przycisk
Załącz ponownie stacyjkę
Gotowe !
[ Dodano: 2007-06-17, 22:26 ]
Juz mam dowiedzialem sie.ale i tak dzieki za pouczenia
pozdor 600
Przekręć stacyjkę w położenie II
Wejdź w menu nawigacji do TV
Wybierz Settings
Wybierz Brightness
Kiedy zielony wskaźnik (belka) kontrastu będzie wyświetlony, naciśnij pokrętło (prawe) i trzymaj je naciśnięte
Wyłącz stacyjkę, nadal trzymając naciśnięty przycisk
Odczekaj 8-10 sekund
Puść przycisk
Załącz ponownie stacyjkę
Gotowe !