Wysany: 2006-02-19, 21:04 Manieczki - występy gościnne
Po dyskusji z kilkoma osobami z klubu doszliśmy do wniosku, że fajnie by było wyskoczyć do Manieczek w któryś weekend na mega party. Jakiś nocleg, wieczorem dyskoteka, potem odpoczynek i powrót do domu.
Parę osób jest już chętnych
Co wy na to ?
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Ja w Maniach jestem conajmniej raz na miech a czasami nawet dwa!!!
Najlepiej nie raz spojrzeć na stronke www.ftb.pl bo tam przeważnie są zapowiedzi ciekawych imprez, pozdro.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Tzn Ekwador jest ale juz pod nazwa VOICE CLUB a ten właściciel co miał "E" to teraz coś będzie miał w Poznaniu!!!
Manieczki będa istnieć zawsze w końcu to najbardziej znany klub w tym kraju
Po prostu zmienił się tylko właściciel no i nazwa reszta uwieżcie mi została ta sama
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-02-19, 23:58
w dresie to podstawa...
jak masz biale rekawiczki to tez sie klaniaja...
w lato to bez krotkich spodenek to nawet sie nie zblizaj
bylem pare razy z ekipa od jacka.k i bylo zajebiscie...ochrona za plecami
Menel od kiedy do maniek wpuszczaja z bialymi rekawiczkami ? chyba wpuszczali z 5 lat temu heheh ... dla sprostowania nie bierzcie takich czarow jak rekaniczki i gwizki bo to wioska po maxie i z takoch ludzi jest oglnie darcie .. to BYLO i juz nie wroci ! . impreze manieczki wykupila siec dyskotek czy klubow VOICE CLUB za ponoc 580 tys zl ..
NIe jest wazne czy sa tam dresy czy wiara w gangach .. Tam jest cos czego nie ma w wielku klubach czyli MEGA KLIMAT jest od groma koxow ale nikt do nikogo nie sapie bo wiara tam przyjerzdza dobrze sie tam pobawic i miec niesamowite loty .. a nie na jakies zadymy pozdro JESTEM ZA !
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
dres juz sobie pozyczylem od kumpla teraz tylko do auta jakas plyta z UMCY UMCY ŁUBU DUBU zeby sie do łomotu przyzwyczaic... a jak wypali to zapraszam do KATOWIC na MAYDAY
"fantazja fantazja bo fajntazja jest do tego,
aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się
na całego...."
YEAH I LAW ŁAJT RĘKAWICZKAS !
nie obrazajac nikogo ale ciezko jest mnie przekonac do innego brzmienia niz brzmienia gitarowego...
yo!
Co to za ośrodek psychiatryczny wydaje mi sie ze byłem juz kiedys w takim
pozdro
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-02-21, 15:10 korzuch Ty wariacie!!!!!!!!!
korzuch w tym nie byłeś, ale tam tez jest fajnie* - w każdym bądź razie nie gorzej niż w tym, w którym byliśmy ostatnim razem i z którego za nic nie chciałeś uciec (a plan był już "zapięty na ostatni guzik" ) .... przez co i ja musiałem zostać
*wiem, bo mówił mi mój sąsiad z celi, który tam uiekał przed odsiadką, póki nie anulowali mu żółtych papierów