wiem ze nie twoja ale jak juz kolega zakupil sobie czerwona i w coupecie to moze brac z przyklad tak zajebistej e30 jak na twoim avatarku.
progi mi w tym avatarku nie pasuja bo sa za bardzo masywne.wystaja za obrys patrzac na tyl.bez progow lepiej to by wygladalo wiec meecowhy nie skalecz swojej.
i jeszcze raz napisze ze czerwona moze byc ladna ale musi tak wygladac. alufelgi to 50 % do sukcesu i gleba nestepne paredziesait procent
Załozylem w końcu alufelgi , zawieszenie i wydech ...
niestety nie dokonczylem jeszcze remontu blacharki - czekam na odszkodowanie z PZU ....
Piszcie co myslicie....
P.S auto jest w trakcie remontu, czeka na: lakierek , shadowline:P black helle i czerwone swiatla z tylu no i chyba jeszcze glebsza glebe z przodu ... ale to dopiero jak sie zrobi osłona pod miske !:D:D
Mi te felgi w ogóle nie leżą. Przez to,że są lakierowane na czarno w ogóle nie widać polerki.
Pozatym przez czary kolor i wzór wyglądają jak by to były 14".
Plany masz bardzo dobre ale ja bym w nich uwzględnił jeszcze inne koła bo to jak napisał menel 50% sukcesu.
chlopaki jak narazie mam remont dróg w miescie i jzu jest bardzo zle z jazda....
hehe ja czekam na ładne 16" lub 17".... alpinek nie chce...:D
fele na zywo wygladaja duzo lepiej .... teraz byly brudne ..:D
jeszcze fotka z dzis
musze w koncu zrobic ten pas przedni zeby zalozyc dokladke...
a zderzaczek juz czeka na wymiane - dzieki AMISZ
Tył ok ale przód odrobine za wysoko. Upoluj większe fele, 16" to najlepsze rozwiązanie, 17" fakt wyglądają fajnie ale ja bynajmniej miałem dość po miesiącu i chyba każdy kto miał 17" w e30 tak powie, chyba że jeździsz autem raz w tygodniu do kościoła to wtedy nawet 18" będzie dobrym rozwiązaniem
dawaj jeszcze okolo -20 na przod i zamiast 16" to poszukaj 15" ale na 8 lub 9 cali 8) czesto powertecha mozna takie wyrwac ..gleba na 15" jest lepsza niz gleba na 16" 8)
ogladam tak sobie i bardzo mi sie podoba:) ja bym nie glebowal z przodu nic no sie nie bedzie dalo jezdzic nie jestesmy w niemczech a jak przypuszczam jest to kolegi jedyne auto wiec "odrobina"komfortu jest nie do pogardzenia:) bardzo mi sie podoba zwlaszcza felgi ktore nadaja auto oldskulowy wyglad:) pozdrawiam byle tak dalej
ps. nie zniszcz takiego ladnego auta