odezwijcie sie do yoshiego on zna gdzies w wawce miejsce gdzie robia blachy..
wytlaczane, tylko ze bez naklejek, czysta biala z czarnymi napisami..30zl sztuka..pozdro
Ja robilem swoje na ul. Dobrej na przeciwko salonu forda, trzeba wjechac w podworko i tam nad takimi drzwiami beda wisialy. Ja nie pamietam ile placilem(chyba 20 albo 40 za sztuke) ale sa porzadnie zrobione a nie te co na allegro sprzedaja. Maja duzo wzorow kolorow itp itd...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
TABLICE REJESTRACYJNE PRODUKUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE na zlenenia otrzymane z Wydziałów Komunikacji Urzędów Miast i Starostw Powiatowych. NIE PRODUKUJEMY tablic na zamówienie osób prywatnych
ale za to np informacyjne to tak
_________________ E30 Touring i prawie Touring
SPRZEDAM => Ford Galaxy 1,9 TDI '99
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-02-23, 21:49
byłem na Dobrej tam gdzie robią tablice.
i nie byłem zadowolony z ich propozycji cenowych
nie robią tablic z ksywą identycznych jak nasze z urzedu.
ale mieli kilka fajnych propozycji lecz niestety jeden komplet takich co by mi pasowały kosztowały by mnie ok 500zł ale jak bym robił wiekszą ilosc cena by sie zmienila 8)
moze bysmy sie zebrali do kupy i zrobili sobie klubowe tablice na rozne okolicznosci
mam taki pomysł ale oczywiscie jak innni maja inne pomysły co do koloru tła, liter napisów itp to słucham.
wymysliłem sobie to tak:
1 zdjecie porownawcze
2 a tak mniej wiecej ja to widze
choc moze razem cos ciekawszego bysmy wymyslili
sory ale w pospiechu to robilem a z drugiej strony moze byc znaczek bmw
Wiesz co marcin dałem ci namiar na ludzi od tablic w Gdyni - robia takie tablice imienne takie same jak w urzedach tylko bez vlepki homologacyjnej a ty wymyslasz jakies badziewie bo ja akurat nigdy takiego shiutu bym nie załozył do siebie.
Po drugie jak juz mówiełem wystarczy sie powolac na cos i bedzie znizka tylko dobrze by było zamówic wieksza ilosc.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
bardziej się opłaca niż jak każdy weźmie jakieś indywidualne
... i bardzo fajnie by to wyglądało na spędach - np. podczas grupowego przejazdu w Toruniu itp. - już kiedyś z resztą był taki pomysł i uważam, że jest on fajny
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-02-24, 19:59
ok.
widze ze pomysł sie nie spodobał
wiec moze jest ktos chetny na tablice jak z urzedu poza mną?
moze chciał by ktoś sie tym zajac w Gdyni?
BMW 750il 1995' m73b54 - JEST
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-02-24, 21:25
KAMIL E-30 napisa/a:
super pomysł pisze się na to
sory ale ktory bo juz sie zgubiłem
ja nadal bym wolał z ksywa i znakim klubowym ale trudno
PS.
moze jak wygram w totka to se zrobie
klubu bym nie zmienił ale bym was wkur....wieł
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-02-25, 00:07
teraz , to się doigrałeś - ja może Ci wybaczę, ale Ojciec Dyrektor ..... NIGDY!!!!!!!!!
Widze tylko dyskusja jest prowadzona a zero dzialania
Wiec ja sie zaprezentuje i prosze o opinie.
Oto moje dzielo:
Tablice sa aluminiowe, tloczone, odblaskowe - ta firma robi tablice dla WK
Moga byc takie jak moje z gwiazdkami lub flaga lub tez bez, kolorowe, rozne wymiary
Zrobia wszystko kwestja dogadania sie.
Pozdro
_________________ E30 Touring i prawie Touring
SPRZEDAM => Ford Galaxy 1,9 TDI '99
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-03-11, 17:33
A MOZE TAKIE??
KTO ZROBI MI TAKIE TABLICE???
I ZA ILE??