jeśli mówisz o numerach rejestracyjnych nadawanych w wydziale komunikacji, to o ile nic się ostatnio nie zmieniło, to nadal 1000PLNów, a jeśli chodzi o takie tablice jak Młoda Para lub Casus Maximus - np. na zlot, to zależy co Cię zadowoli - tu masz PRZYKŁAD
Tylko jedna firma ma monopol na produkcję tablic rej.
i tutaj sie mylisz , pracuje w wydziale komunikacji zamawiam takie tablice do urzędu i powiem ci ze firm jest wiecej ,
P.S. nie chce sie chwalić ale mam takie tablice które są o wiele bardziej nietypowe niż tablice indywidualne których nie kupisz za 1000zł ani za 5000zł natomiast z tablicami indywidualnymi to jest taki przykład:
zamawiasz tablice np z napisem MAREK i dostajesz w małopolsce K0 MAREK , ale twój kolega też może sobie zamówić taką tablie z napisem MAREK i dostanie K1 MAREK , więc ja dla mnie żadna indywidualność i jeszcze 1000zł nie twoje
P.S. nie chce sie chwalić ale mam takie tablice które są o wiele bardziej nietypowe niż tablice indywidualne których nie kupisz za 1000zł ani za 5000zł
P.S. nie chce sie chwalić ale mam takie tablice które są o wiele bardziej nietypowe niż tablice indywidualne których nie kupisz za 1000zł ani za 5000zł
sorry za chwalipięstwo , ale i tak by sie wydało
powiem tyle w moim mieście kombinacja wszystkich takich samych liczb pojawia sie raz na 2 lata , oprócz mojego samochodu tylko 2 w tarnowie mają ciąg wszystkich liczb takich samych
sorry za jakośc ale zdjecie z komórki
bomba
u nas urzad wojewodzki sobie zabral SK00001 i kilkanascie numerow tak, fajnei to wyglada...
tak samo jak P0 RSCHE, tez taka widzialem..
jak dla mnie troche za duzo kasy do wydania, no i jak zawina takie to placz i zgrzytanie zebow....
O kurde ! Ile jest tych firm produkujących tablice rejestracyjne !
UTAL, EUROTAB, H & K Orginal i jeszcze w 3 d... No to niezłą kaske zbierają...
Tutaj macie Rozporządzenie o produkcji i dystrybucji tablic rej. i znaków legalizacyjnych.
Macie opisane jakie mogą być kombinacje przy tablicach indywidualnych.
http://www.mtib.gov.pl/pr...lizacyjnych.pdf
Ja w poznaniu kiedys wiedzialem starego Mini Morisa oczywiscie w stanie idealnym i mial blachy PO BABCI hehehee ...
a wracajac do tematu mozna sobie zrobic aluminiowe blachy takie jak prawdziwe za 30 zl ... tylko ze mozna nimy jezdzic tylko na zloty czy jakies tam inne okazje... a nie po drogach publicznych pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Np. zamawiam numery indywidualne i płacę za tą indywidualność
wpisaną w rejestry 1000 zeta. Jakiś burak kradnie mi te tablice.
Idę do urzędu i płacę za tablice .....ile no właśnie bo chyba nie znowu
1000 tylko tyle ile kosztuje produkcja i materiał.
sie ma