�ADNA no i ten silnik sprzezony z manualną skrzynią (jak dobrze doczytałem)
Ja mam u siebie orginalne lusterka M5 fakt mniej w nich widac ale juz sie przyzwyczaiłem , i wcale sie tak nie brudzą
Też mam takie i się specjalnie mocniej nie brudzą.
sie ma
Tak, tak Panowie, piękna świnka, ja też już miałem okazję w niej zasiąść
Radziu, Black Hella i xenony to jest to, ja już mam
PS. Kiedy robimy zlot sprowadzonych przez Radzia Beemek Mam nadzieję że w Toruniu się wszyscy spotkamy, będzie na co popatrzeć (np. e39 530d po liftingu na xenonie i feldze 19" Breyton Magic - auto Darka )
Myśle że będe miał czas i będe na miejscu w kraju to pojade bo już pare lat na żadnym zlocie nie byłem a to z powodu braku czasu i wybieram sie tak co rok ale w tym to juz napewno sie spotkamy
Driver [Usuniêty]
Wys³any: 2006-02-01, 00:05
ładna , ładne , pięknie się prezentuje, poprostu super 8)
myślałem, że w tym nowym typie poprawili kwestie zachlapywania - ale jak to często bywa,nowe nie musi znaczyć lepsze
lusterko wsteczne-jaki gadżet posiada, bo jest jakieś inne... samościemnianie, czujnik deszczu?
Lusterko jest samosciemniajÄ…ce z czytnikiem do pilota od centralnego i alarmu.
Piękna . . . chyba cięzko było dostac tą rozpórke bo to razcej trudno dostepne cześci...
Z tą rozpórką nie było łatwo sciągałem ją ze stanów paczka z ubezpieczeniem i koszt rozpórki to 300USD i u nas w kraju doliczyli mi jeszcze VAT.
[ Dodano: 2006-02-02, 06:53 ]
auto jakby nie było unikat[/quote]
No unikat to to jest bo 540i e34 z manualem to wyszło tylko 797szt
Nowych zdięć narazie nie zapodam bo jak patrze na swoje auto to płakać mi sie chce ma 15" alu zime i srebrne zderzaki jak tylko sie ociepli to maluje i robie zdięcia tak że jeszcze musimy poczekać
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach