Witam wszystkich
Przedstawie wam swoje auto narazie stare fotki a na dzien dzisiejszy już jest w pełnym ///M-Pakiecie + wnętrze z M5 materiał + skóra ALCANTARA zawieszenie BILSTEIN B8 + sprężyny H&R VA-35mm i HA -10mm rozpórka przednich kielichów RACING DYNAMICS całe czarne wnętrze łącznie z obiciami na słupkach i podsufitką navigacja BMW TRAFIC PRO hamulce przód to 324*30 i cztero tłoczkowe zaciski z wygrawerowanym napisem BMW itd. 8)
Ostatnio zmieniony przez Radek540V8 2007-05-24, 17:47, w caoci zmieniany 2 razy
eeh..co tu mozna napisac? chyba tylko ze..igla 8)
nic dodac nic ujac. nawet bardziej pasuja mi w niej fotele w materiale a nie w skorze bo :cenzura: sie nie bedzie slizgac
pozdro
Oczywiście śliczna betka, a wiem co mówię bo widziałem ja pare razy na żywo. Wnętrze robi naprawdę super wrażenie.
Podkreślenia wymaga fakt że auto jest w 6 biegowym manualu:)
Wlew gazu ma schowany w klapce:P
Sliczna jest ta e34. Ten silnik i ta skrzynia to cudo w takiej bawarce. Ja sam mam E34 tylko że 535i ale daleko jej do twojej Można Ci tylko pozazdrościć
Lepsza od Twojej może już być tylko ///M5 chociaż nie którym brakuje tego czegoś co ma Twoja 8)
Dzięki bardzo
Czarna Hella jest tylko czeka na XENON i jakoś nie może sie doczekać z powodu funduszy ale może już niedługo będzie.Jak sie ociepli to zrobie nowe fotki jak wygląda po liftingu.
Ostatnio zmieniony przez Radek540V8 2007-05-24, 17:49, w caoci zmieniany 1 raz
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-01-31, 09:33
to fajnie - jeszcze raz napiszę, że bardzo podoba mi sie ten samochód
Autko generalnie fajne, jak mialbym sie do czegos przyczepic to za bardzo sterczaca do gory :cenzura:, tego typu tylnonapedowki prezetuja najwieksze mozliwosci na drodze przy tyle obnizonym bardziej niz przod - nie kazdemu sie wtedy jednak podoba wyglad no i malopraktyczne przy jazdach z obciazeniem a to w koncu E34.... ale zrobilbym choc troszke rowniej.
piątka Radka wygląda tak jak chciałbym żeby wyglądała moja jak kiedyś zdecyduje się kupić ten model, tylko szyby lekko bym przydymił, bo to przecież obok e32 najbardziej gangsterski pojazd BMW
ps.czy czarne lampy z tyłu nie wyglądałyby lepiej do tego cosmosschwartz?
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Robo myśle że nie tak jak dla mnie jest najfajniej z białym kierunkiem a co do zawiechy to tak jak napisałem już jest rzucona na glebe sprężyny H&R -35 i -10 do tego amory BILSTEIN B8 i mi sie wydaje że jest najbardziej optymalnie na polskie drogi
Ostatnio zmieniony przez Radek540V8 2006-01-31, 10:03, w caoci zmieniany 1 raz
tak, wiem już gdzieś o tym zawiasie mi tłumaczyłeś
lampy tylnie podobają mi się i czarne i te z białym kierunkiem...
jak miałbym się czepiać, to już wspominałem o tym przy 740 Kirka - lusterka na cienkiej nodze wyglądają gorzej, niż te przed modernizacją, ale to moje prywatne zdanie
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Z tymi lusterkami to można polemizować te stare napewno są bardziej praktyczne bo nie dają tak brudzić szyby no i przy tym same nie brudzą sie nadmiernie tak jak te na stopce ja mogłem u siebie zamontować oryginalne lustra od ///M5 ale w tamtych to już nic nie widać i sie bardzo paćkają przy tych pogodach co teraz mamy a ja auta używam jako narzędzia do pracy i potrzebyje praktycznych rozwiązań
myślałem, że w tym nowym typie poprawili kwestie zachlapywania - ale jak to często bywa,nowe nie musi znaczyć lepsze
lusterko wsteczne-jaki gadżet posiada, bo jest jakieś inne... samościemnianie, czujnik deszczu?
ŁADNA no i ten silnik sprzezony z manualną skrzynią (jak dobrze doczytałem)
Ja mam u siebie orginalne lusterka M5 fakt mniej w nich widac ale juz sie przyzwyczaiłem , i wcale sie tak nie brudzą . A lampy tylnie własnie bym zostawił takie jak sa czyli z białym kierunkiem, mam u siebie z tyłu i przodu czarną helle to o ile z przodu to fajnie wyglada to tył powinny być czerwone z białym
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen