skoro będziesz już i tak ja robił(z mojej strony najszczeesze wyrazy współczucia... ale dobrze że jesteś cały... )to może na tył wrzucisz od razu lampki in pro...??Z black hella super by sie to prezentowało...
Ogólnie betka na fotkach ślicznie wyglada...szkoda że taki pech... ale cóż.....życie....
PozdrOOfki....Bądz dobrej myśli.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Meecowhy, jak musisz zmienić dach i chcesz mieć szyberdach(a Beemka bez szyberdachu to ćwierćbeemka ) to szukaj ze sterowaniem elektrycznym niewiele dopłacisz a będziesz miał fajny bajer, do tego czarna podsufitka i wykończenie takie jak w sześcicylindrówka z panelem Check Control - niewiele więcej dopłacisz a będziesz miał
full co oferowano w e30... czarną podsufitke od jakiegoś czasu wystawia na Allegro Ognisty z BMW Manii- reszte gadżetów też u Niego znajdziesz, namiary na Ognia masz na tym linku, który Ci wczoraj wysłałem z BMW Manii, w dziale części...
pozdrawiam
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
zależy w jakim stanie ta buda, czasami napotykałem całe częściowo niekompletne auta za 500-600zł więc jak sama goła buda 700zł to pasowało by żeby była ładna. No i ta buda z papierem czy bez ?
Siema!
Szkoda mi Twojego autka. Fajne było. Jak szukasz części to pogadaj z tym gościem
http://moto.allegro.pl/my_page.php?uid=3531247 Jest z Katowic to nie daleko, ceny tez ma dobre,może będzie miał jakąś bude.
Pozdrawiam!
Bardzo mi przykro.... grunt że Wam nic nie jest...
Nie spawaj dachu !! Po co Ci to ? Zecydowanie kup jakąś zdrową budę - teraz to nie jest drogie. Patrząc na to że poszedłeś w szerokie zderzaki, to nie jestes raczej fanem classic e30, więc może od razu zmienisz budę na szeroką lampę, jeśli oczywiście Ci się podoba.
Co do samego autka - nie podoba mi się bardzo czarna nerka w zestawieniu z tymi krzywymi brewkami, szerokim zderzakiem i starym przednim pasem od wąskiej lampy - to się gryzie, i z doświadczenia wiem że nigdy się ładnie tego wszystkiego nie spasuje. I wogóel ja jestem zwolennikiem że albo wąska i chrom, albo szerroka i plastik. Kiedyś tez robiłem ja Ty - i dla mnie lipa - taki kundel wychodzi.
Teraz nie czas zapewne na krytykę, ale może coś pozmieniasz przy rekonstrukcji beci.
Trzymaj się i życzę powodzenia w odbudowie !!!!!!!
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
skoro nie jest drogie to daj mi namiar na jakas - od 3 dni dzwonie i tylko jedna jest w coupe.... i blisko slaska.... a reszta to jakis torum i poznan i w-wa ..... to mnie laweta wiecej wyjdzie POMOCY
Wykonalem juz z 60 telefonów.... i wydalem nań 55 zl ....
chłopaki i dziewczyny ... jak dobrze pojdzie to moja bawarka odzyska puls ....
wiecej informacji w niedziele ...
przewidywany czas akcji : do 2 tygodni ....
pozdrawiam .....
P.S albo 1.8i + m-technik I albo 2.5 .....