Dzięki za miłe słowa, i dzięki Jacek za zdjęcia auta Twojego kumpla. Widziałem je wielokrotnie, lansuje się trochę chłopak po imprezach. Ładna, widać że wpompował trochę grosza.. ale szczerze mówiąć nie podobają mi się zaspawane klamki z z tyłu, i nie jestem fanem felg hartge, jakoś brock, borbet ten co ma Jacek i azev, ew. alpina bardziej moim zdaniem pasują do e30. Pozdro Cinek Ja nie z tych co by mieli się za takie rzeczy obrażać
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Dzięki chłopaki. Staram się. Od jakiegoś czasu jest z nią troszke gorzej, niestety pijany koleś zaatakował moje drzwi mam nowe, trzeba polakierowac tylko cięzko mi się zebrać... Do wiosny zreanimuje, zero szpachli i porządny lakiernik przywrócą jej zdrowie i urodę mam nadzieje.
Zawieszenie jest chyba - 40mm (nie jest napisane na sprężynach, ale tak wynika z katalogu) i niżej nie będzie, bo już teraz w te śniegi i lód nie da się chwilami jezdzić, a samochód traktuję jako wiernego kompana na co dzień i w każdej sytuacji a nie od święta. Z m20 można by było, ale nie z m42 i dokładką is-a. Za to prowadzi się super więc nie ma co zmieniać. Na zdjęciach były wkręcone gumy w spręzyny, o czym juz wspominałem, i dlatego tak to optycznie wygląda.
Pozdrawiam
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ostatnio zmieniony przez Baur 2006-01-16, 11:17, w całości zmieniany 2 razy
ja swoją dokładke is tyle razy zostawiałem (mimo niespecjalnie dużego obniżenia) w różnych dziwnych miejscach, że w końcu ściągłem i zaczekam aż troche zliże te zaspy...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wiatam! Baur muszę Ci przyznać że furke masz na wypasie
Widziałem ją w akcji i stwierdzam że jak na E30 w touringu to 1.8is ma nie złe osiągi i mało tego jest zwrotna
Silnik jednym słowem jest kosa, a do tego wygląd sprawia wrażenie. Teraz już jest ciężko zobaczyć taki pożądeczek pod maską poczciwych e30, już nie wspominam o środku..
Wielki szacuneczek
Orginał ! Tylko oryginał panowie ! Ostatnio przejechałem po swojej kołami i nic
ja tez mam oryginal ! ale juz kiedys byla klejona - dostala strzala i znowu pekla ! ale juz jest poklejona szlicznie teraz tylko malutka nierwnosc musze jeszcze zrobic i narazie na czarno w macie a jak bede robil przedni pas na gladko to pojdzie razem z nim w kolor nadwozia
Wiatam! Baur muszę Ci przyznać że furke masz na wypasie
Widziałem ją w akcji i stwierdzam że jak na E30 w touringu to 1.8is ma nie złe osiągi i mało tego jest zwrotna
Silnik jednym słowem jest kosa, a do tego wygląd sprawia wrażenie. Teraz już jest ciężko zobaczyć taki pożądeczek pod maską poczciwych e30, już nie wspominam o środku..
Wielki szacuneczek
Bardzo dziękluje za dobre słowo ! Przyda się szczególnie teraz kiedy auto jest blacharsko skrzywdzone i stoi na blaszanych 14stkach- i wygląda jak "idź stąd i nie wracaj"
Myszę wymienić drzwi i pare drobniejszych rzeczy. Mam nadzieje że kierując się zasadą nie oszczędzania na aucie, tylko oryginalnych cynkowanych cześci i zero szpachli moja czarna strychnina odzyska blask na wiosnę