Dzięki za miłe słowa, i dzięki Jacek za zdjęcia auta Twojego kumpla. Widziałem je wielokrotnie, lansuje się trochę chłopak po imprezach. �adna, widać że wpompował trochę grosza.. ale szczerze mówiąć nie podobają mi się zaspawane klamki z z tyłu, i nie jestem fanem felg hartge, jakoś brock, borbet ten co ma Jacek i azev, ew. alpina bardziej moim zdaniem pasują do e30. Pozdro Cinek Ja nie z tych co by mieli się za takie rzeczy obrażać
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Dzięki chłopaki. Staram się. Od jakiegoś czasu jest z nią troszke gorzej, niestety pijany koleś zaatakował moje drzwi mam nowe, trzeba polakierowac tylko cięzko mi się zebrać... Do wiosny zreanimuje, zero szpachli i porządny lakiernik przywrócą jej zdrowie i urodę mam nadzieje.
Zawieszenie jest chyba - 40mm (nie jest napisane na sprężynach, ale tak wynika z katalogu) i niżej nie będzie, bo już teraz w te śniegi i lód nie da się chwilami jezdzić, a samochód traktuję jako wiernego kompana na co dzień i w każdej sytuacji a nie od święta. Z m20 można by było, ale nie z m42 i dokładką is-a. Za to prowadzi się super więc nie ma co zmieniać. Na zdjęciach były wkręcone gumy w spręzyny, o czym juz wspominałem, i dlatego tak to optycznie wygląda.
Pozdrawiam
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ostatnio zmieniony przez Baur 2006-01-16, 11:17, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2006-01-13, 11:26
ja swoją dokładke is tyle razy zostawiałem (mimo niespecjalnie dużego obniżenia) w różnych dziwnych miejscach, że w końcu ściągłem i zaczekam aż troche zliże te zaspy...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wiatam! Baur muszę Ci przyznać że furke masz na wypasie
Widziałem ją w akcji i stwierdzam że jak na E30 w touringu to 1.8is ma nie złe osiągi i mało tego jest zwrotna
Silnik jednym słowem jest kosa, a do tego wygląd sprawia wrażenie. Teraz już jest ciężko zobaczyć taki pożądeczek pod maską poczciwych e30, już nie wspominam o środku..
Wielki szacuneczek
Orginał ! Tylko oryginał panowie ! Ostatnio przejechałem po swojej kołami i nic
ja tez mam oryginal ! ale juz kiedys byla klejona - dostala strzala i znowu pekla ! ale juz jest poklejona szlicznie teraz tylko malutka nierwnosc musze jeszcze zrobic i narazie na czarno w macie a jak bede robil przedni pas na gladko to pojdzie razem z nim w kolor nadwozia
Wiatam! Baur muszę Ci przyznać że furke masz na wypasie
Widziałem ją w akcji i stwierdzam że jak na E30 w touringu to 1.8is ma nie złe osiągi i mało tego jest zwrotna
Silnik jednym słowem jest kosa, a do tego wygląd sprawia wrażenie. Teraz już jest ciężko zobaczyć taki pożądeczek pod maską poczciwych e30, już nie wspominam o środku..
Wielki szacuneczek
Bardzo dziękluje za dobre słowo ! Przyda się szczególnie teraz kiedy auto jest blacharsko skrzywdzone i stoi na blaszanych 14stkach- i wygląda jak "idź stąd i nie wracaj"
Myszę wymienić drzwi i pare drobniejszych rzeczy. Mam nadzieje że kierując się zasadą nie oszczędzania na aucie, tylko oryginalnych cynkowanych cześci i zero szpachli moja czarna strychnina odzyska blask na wiosnę
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach