Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 12 Wrz 2005 Sk±d: Pacanów..... :))))))
Wys³any: 2005-11-05, 20:51
Gdyby mi ktoś to zrobił,to dowiedziałbym sie kto to,zaczaiłbym sie w nocy,złapał wrzucił do kuferka wywiuzł do lasu i kazał kopać duł.....A jakby już mu psycha siadła to bym mu wpierd....i zostawił....
A wcześniej zgłosił na policje kto to zrobił,i zapewniłbym sobie jakieś alibi na ten czas......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Krakow/Tbg
Wys³any: 2005-11-05, 22:31
KORDI napisa³/a:
Gdyby mi ktoś to zrobił,to dowiedziałbym sie kto to,zaczaiłbym sie w nocy,złapał wrzucił do kuferka wywiuzł do lasu i kazał kopać duł.....A jakby już mu psycha siadła to bym mu wpierd....i zostawił....
A wcześniej zgłosił na policje kto to zrobił,i zapewniłbym sobie jakieś alibi na ten czas......
a jak byl by taki twardy ze wykopal by sobie dolek i sie w nim polozyl ?
Chyba że koleś jest Polakiem, tzn odkładał 5 lat na samochód, wziął kredyt na 10lat, nie starczyło mu na AC bo gaz musiał założyc.... Bo u nas przecież samochód świadczy o człowieku i jego majątku....
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 17 Kwi 2005 Sk±d: /K/R/A/K/O/W/
Wys³any: 2005-11-07, 15:16
KotSylwester napisa³/a:
Chyba że koleś jest Polakiem, tzn odkładał 5 lat na samochód, wziął kredyt na 10lat, nie starczyło mu na AC bo gaz musiał założyc.... Bo u nas przecież samochód świadczy o człowieku i jego majątku....
cos w tym jest
u mojej ciotki na wsi (woj.gorzowskie) wszyscy kupujÄ… w spozywczaku na kreskÄ™ ale mesiek lub beta musi byc ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach