Wysany: 2005-09-21, 09:00 [E32] J E L I T O ->> 740i V8
Przedstawiam moją czwartą BMW z kolei:) Od dwóch lat siedzę na BMW-KLUB.pl > Dziś naszło mnie( trochę z nudów) zaprezentować tu. Wszyscy zobaczycie to auto w Tarnowie.
Wyposażenie: brak skóry i klimy, oczywiście pomijam standard jak ABS i elektrykę, autom. lusterko wsteczne, 2 x PDC, ASC, roleta. Auto stoi na oryginalnych AC Schnitzer'ach i zawieszcze H&R'a. Silnik jest wspomagany przez chip'a i wkładkę KN ma ok. 307 KM i 426 Nm.
Miłego oglądania.
Doposażyłem auto w 37 centymetrową kierownicę z M3.
Gdzieś z miesiąc temu samochód dostał nowe oczy. (zdjęcia są bardzo słabej jakości)
Z nudów tu się nie wchodzi
Ładna jest, najbardziej z tego wszystkiego podoba mi się silnik. Moc sprawdzona na hamowni lub osiagi z Gtecha? Jest szpera?
Ogólnie ładne auto.
Autko ładne - rzadko ktoś kombinuje przy e32 a jak już to z reguły spieprzy czy na tych nowszych zdjęciach przyciemniłeś szybki - tak to wygląda...
ps.a ja z nudów wchodzę na bmw-klub.pl , Jelito jak pojedziesz do Tarnowa, to uważaj co napiszesz o swoich wrażeniach(po powrocie),
bo na wyżej wymienionej stronie Admin uwielbiać dawać bana za nieprawomyślność (pewnie dlatego występuje pod anonimem ) -mam tam narazie 1 ostrzeżenie, ale mnóstwo moich kumpli już stamtąd wyleciało...
pozdro
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Po Warszawie jeżdzi diametisze schwarc e32 750i - na takich samych felgach,xenony,bajery,załonki tylnych szybk itd.Dojrzałem równierz jakies dziwne zaciski przednie hamulcowe z jakims nierozszyforowanym napisem.
Nie ma jak to piekna e32.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
no powiem ci że jedna z ładniejszych jakie widziałem a dużó widziałem stary od kogo ty kupiłes tak zadbaną 7demke pewnie wcześniej jeździł nia jakis dziadzia zarobas w deutchland'i no prze piękna ile dałes za nią. Pozdrawiam tak trzymać