BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Opony Nokian NRZi
Autor Wiadomość
toomasz27
Gość
Wysłany: 2004-05-25, 21:18   Opony Nokian NRZi

Mam sposobność kupić 2 sztuki oponek Nokian NRZi (takie cuś : http://www.opony.com.pl/o...ku=letnie&link= ) w bardzo ładnym stanie - 7 mm bieżnika z montażem za 300 złociszy... cena nie wydaje mi się zatrważająca - niestety niezbyt wiele opinii na ich temat miałem okazję znaleźć.
W związku z tym moje pytanie : czy ktoś na takich oponach jeździ/ł ?
Jak się sprawują ? Szczególnie zależy mi na tym by na mokrym nie ślizgały się tak potwornie jak te nieszczęsne Pirelli P6000 jakie mam teraz na tylnej osi...

toomasz27
Gość
Wysłany: 2004-05-26, 06:36   

Tzn. może niezbyt wyraźnie to napisałem... za 300 zł dostanę 2 takie opony...może nawet jeszcze z 20 czy 30 da się "urwać" bo to u gostka z którym trochę się znam.
Problem jeszcze w tym, że potrzebuję opony z grzbietem zabezpieczającym przed otarciami rantów felg o krawężnik czyli z takim "garbem" na bocznej powierzchni opony a wbrew pozorom nie ma takich zbyt wiele...

kaprys
Gość
Wysłany: 2004-05-26, 07:17   

co do pirelli 6000...
mam je właśnie i mam nadzieje że się spalą szybko...niedość że na śliskim to w ogóle można zapomnieć to jeszcze przy paleniu zamiast dymić to piszczą...

BADYL 

Wysłany: 2004-05-26, 13:36   

Powinieniem wszystkie wasze posty usunac bo zaden nic nie wprowadził do gównego watku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak nie masz nic do powiedzenia na temat to nie pisz!!!!!!!!!!!!!Proste jak budowa cepa.

Odpowiedz do tematu