Mam sposobność kupić 2 sztuki oponek Nokian NRZi (takie cuś : http://www.opony.com.pl/o...ku=letnie&link= ) w bardzo ładnym stanie - 7 mm bieżnika z montażem za 300 złociszy... cena nie wydaje mi się zatrważająca - niestety niezbyt wiele opinii na ich temat miałem okazję znaleźć.
W związku z tym moje pytanie : czy ktoś na takich oponach jeździ/ł ?
Jak się sprawują ? Szczególnie zależy mi na tym by na mokrym nie ślizgały się tak potwornie jak te nieszczęsne Pirelli P6000 jakie mam teraz na tylnej osi...
toomasz27 Gość
Wysłany: 2004-05-26, 06:36
Tzn. może niezbyt wyraźnie to napisałem... za 300 zł dostanę 2 takie opony...może nawet jeszcze z 20 czy 30 da się "urwać" bo to u gostka z którym trochę się znam.
Problem jeszcze w tym, że potrzebuję opony z grzbietem zabezpieczającym przed otarciami rantów felg o krawężnik czyli z takim "garbem" na bocznej powierzchni opony a wbrew pozorom nie ma takich zbyt wiele...
kaprys Gość
Wysłany: 2004-05-26, 07:17
co do pirelli 6000...
mam je właśnie i mam nadzieje że się spalą szybko...niedość że na śliskim to w ogóle można zapomnieć to jeszcze przy paleniu zamiast dymić to piszczą...
Powinieniem wszystkie wasze posty usunac bo zaden nic nie wprowadził do gównego watku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak nie masz nic do powiedzenia na temat to nie pisz!!!!!!!!!!!!!Proste jak budowa cepa.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.