Śliczna seria 7, chyba wogóle e32 to godna następczyni mojej e30
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
ładna nawet ten soniak pasuje (szkoda, że na kasety), felgi to
AcSchnitzer
Alpina
Hamman
M System II (tu akurat na e34, nie mogłem znaleźć na szybko 7 er e32)
Każda z tych felg jest w miare łatwa do kupienia, do 2 tys PLN i żadna nie budzi kontrowersji w ludziach którzy mają pojęcie jak ma wyglądać prawie klasyczne BMW.
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Idzie wiosna, czas pozmieniać to i owo... Profilaktycznie zmieniłem membranę odmy, sprawdziłem pompę oleju (jedna śrubka w misce ). Zacząłem walkę z felgami- było tak:
Okazało się, że jakiś debil przed zasprajowaniem felg, przygotował powierzchnię drucianką
Na razie zrobiłem jeden rant (środki pójdą do pieca) -
Kupiłem radyjko, chciałem takie rodem z epoki...
Radyjko trafi albo do zibena, albo do cabrio, muszę jeszcze się zastanowić... Pzdr.
[ Dodano: 2009-04-12, 20:06 ]
Zamontowałem tymczasowe fele, nie mam czasu skończyć sznycli... Na razie zagościły Keskiny KT1 - przód 8,5x17, tył 10x17 opony to 235/45R17 Firestone. Auto doprowadzone jest do 100% fabrycznej sprawności. Przez rok, jak jest w moich rękach, przejechała 1500 km... Wiem, że stoi za wysoko, ale postanowiłem, że zostaje w pełni seryjna. Czasem nachodzą mnie myśli, żeby ją sprzedać. Jak znajdę pasjonata, który będzie o nią dbał i wyłoży odpowiednią sumę, to pojedzie cieszyć kogoś innego... Nie starcza mi czasu na pielęgnację dwóch Beemek, a E30 zostaje ze mną do końca (mojego, lub jej )
Ostatnio zmieniony przez valdi80 2009-04-12, 22:24, w całości zmieniany 1 raz
Ta e32 jest rewelacyjna pod każdym względem. Na żywo wygląda jak nowa, myślę że jest w lepszym stanie niż 95% e38 jakie jeźdzą po polskich drogach.
valdi80 napisał/a:
Czasem nachodzą mnie myśli, żeby ją sprzedać.
lepiej nie, niech zostanie w dobrych rękach. Nawet jak stoi to juz tylko zaczna nabierać na wartości, a wyprowadzia
valdi80 napisał/a:
Jak znajdę pasjonata, który będzie o nią dbał i wyłoży odpowiednią sumę, to pojedzie cieszyć kogoś innego
Hmmm, pasjonata który wiesz że będzie o nia dbał to znasz , z tą suma to tylko tak niezabardzo.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2009-04-13, 09:16, w całości zmieniany 1 raz