Jedno co mi przychodzi do głowy to - Zamienił Robo siekierke na kijek....., ale nic sie nie martw jeszcze troche miejsca zostało na tym plakacie.... Obrazek
Kujon jak wrezasz do siebie ten przód od f16 to też tu się znajdziesz
O kurcze już tu jesteś
Ostatnio zmieniony przez Mr X 2008-02-03, 11:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Blende zostaw fajnie wyglÄ…da.
Lampy przednie zamień na oryginał najlepiej Bosch, te są strasznie paskudne.
Wlew gazu koniecznie wmontuj do wlewu paliwa, szpeci tylną dokładke.
Felgi wrzuć 17 lepiej wygląda opona z niższym profilem.
No i auto bliżej ziemi by się przydało.
Silnik lepszy zdrowy 1.8 niż zajechany 2.8, Tobie wystarcza i tyle.
To tyle moich wypocin
Swir napisal...
tez sie z tym zgadzam,z blenda fajnie wyglada,mam u siebie w sedanie i tez bardziej mi sie podobaja e 36 z blenda,tylna szyba wydaje sie byc mniejsza przez co buda nabiera zgrabnosci;) pozdro!
Swir napisal...
tez sie z tym zgadzam,z blenda fajnie wyglada,mam u siebie w sedanie i tez bardziej mi sie podobaja e 36 z blenda,tylna szyba wydaje sie byc mniejsza przez co buda nabiera zgrabnosci;) pozdro!
A mi sie wydaje właśnie odwrotnie że wygląda jak wóz opancerzony chyba że blenda jest taka delikatna nie na pół szyby .
Swir napisal...
A mi sie wydaje właśnie odwrotnie że wygląda jak wóz opancerzony chyba że blenda jest taka delikatna nie na pół szyby .
Ja jeszcze nie widziałem E36 Coupe z blendą na pół szyby
Panowie nie chodzi o to że to wiocha tylko o to że może sie to komuś zwyczajnie nie podobać .
W aucie świra nie widziałem nigdy nic na wiejską nutę co nie znaczy że łopata na szybkie przypadła mi go gustu.
Dla mnie to nie jest wieś tylko trochę ciężko to wygląda bardziej zdobią delikatne smaczki
Myślę że jest to ozdoba pod typowy GS.Wtedy to zdobi nie szpeci .Szpeci może za dużo powiedziane psuje efekt nadaje tylnej części karoserii jakiejś niepotrzebnej i nie pasującej do reszty ociężałości w GS jest nisko i szeroko wtedy jakiś efekt jest .
Ostatnio zmieniony przez Mr X 2008-02-04, 12:50, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-07-29, 10:05
kiloff napisa³/a:
zmiany jakies ostatnimi czasy zaszly ?
pare nowych gadżetów, zacznę od audio:
Dorzuciłem oryginalne głośniki wysokotonowe do drzwi przednich, nie mam zdjęć w drzwiach, ale chodzi o te najmniejsze:
Sprzedałem JVC, bo nie przewiduje dokupywać panelu LCD do niego, zresztą nie pasował. Najpierw założyłem BMW Bavaria C Business, świetnie to wygląda, ale poza wyglądem, zadnych zalet, no i te kasety...
miałem nawet 2sztuki, bo każdemu coś dolegało:
W końcu kupiłem Alpine CDE 9880R, czarny z bursztynowym podświetlaniem (słabo to widać na foto, ale dobrze się komponuje z kolorem BMW):
Wywaliłem gąbki, które są za przednimi głośnikami i wygłuszyłem wnęki matami, to samo z przednimi drzwiami, ale bez szaleństw, bo silnik lichy i każdy dodatkowy kg go spowalnia tak dla własnego komfortu psychicznego.
Udało mi się w końcu dopaść tylnie zagłówki, takie jak mają byc:
Oddzyskałem z mojej poprzedniej e30, gałkę ///M, tylko emblemat u góry wymieniłem na nowszy typ:
I dorwałem taki ładny czarny kpl z M pakietu, 2 mieszki i uchwyt ręcznego wszystko skórzane przeszyte niebieską nicią, jakby z mojego auta:
na tunelu wylądowała siatka na mape:
We wnętrzu jeszcze lusterko fotochromatyczne (samościemniające), przycisk ASC, podgrzewania foteli, oryginalna kontrolka alarmu - drażniły mnie te zaślepki
Z innych.
Malowanie przedniego pasa i zderzaka, wymina szkieł w halogenach przeciwmgielnych (wypiaskowane były na maxa) i Xenony 6000K do mijanek
Koło zapasaowe dojazdowe z Compacta, taka różnica wielkości przy mojej 225/R15:
nareszcie troche miejsca w tym bagażniku:
Wymiana tylniego wydechu, Tede polecił mi takie końcówy
Nic lepszego na miejscu nie mieli.
Tylnie sprężyny H&R -30mm
I w końcu jako jedyny na Południu wstąpiłem do ELITARNEGO KLUBU POSIADACZY AUTA Z NAKLEJKĄ dtmpower.net - prezent od Korzucha
Chyba wszystko.
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-07-29, 22:33
rura już jest nie było nic lepszego, najwyżej taki DTM jak miałem a nie będę się roztkliwiał nad kawałkiem metalu...
Nie wiem czy te siatki były, kołki mocujące do tapiecrki kupowałem z najnowszej 5-er, bo nic w ETK nie mogli znaleźć takiego pasującego... napewno, były takie siatki pod koniec producji w e34, tylko niższe i dłuższe... tylko czemu kołków do e34 nie było nie mam pojęcia.
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
temat wyczyszczony z osobistych wycieczek,myślę że macie lepsze rzeczy do roboty niż to
polecam ocenianie auta, wtedy wszyscy będą szczęśliwi i zadowoleni
pozdrawiam
temat wyczyszczony z osobistych wycieczek,myślę że macie lepsze rzeczy do roboty niż to
polecam ocenianie auta, wtedy wszyscy będą szczęśliwi i zadowoleni
pozdrawiam
jak juz sie bierzesz za sprzatanie to posprzataj wszystko z innych tematow tez
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach