Przedstawiam wam moja naowa milosc.... zakochalem sie juz w tym samochodzie, w jego komforcie, w jego wielkosci a zarez lekkosci prowadzenia, zwlaszcza jak zawieszenie wrzuci sie w tryb sport, robi sie ciasnutka w prowadzeniu jak gokart Najwiekszy wypas jaki mogl byc w tamtych latach. min:pancerne szyby, el.siedzenia,ortopedyczne siedzenia,3 pamieci,podgrzewane przednie i tylne siedzenia, el zaglowki tyl, el regolowana kierownica, podgrzewana kierownica, climatronic dla tylnych siedzen,TV, Navi, webasto, ASC,EDC,samosciemniajace sie lusterka, el skaldane lusterka, szklany szyberdach, drewniane stoliki dla tylnych siedzen, lusterka w zaglowkach, aktowki... itd.... no i V8 pod maska
wkejam fotki, jeszcze troche brudna, bo dopiero ja kupilem
Dodam jeszcze ze siodemeczka sprawdzona w serwisie, przebieg sie potwierdzil 198tys, wszystko dokladnie z VINem sie zgadza, wszystko dziala, i absolutny bezwypadek, jedynie drzwi tylne miala lakierowne (przytarcie). Nie wiedzialem ze taki komfort jest w tych samochodach
Beemka 7siódema i lepszej nie ma - kto raz wsiądzie już nie zmieni.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Co tu dużo gadać. Auto kozackie. Życzę bezproblemowego użytkowania!
Gasper też chce taką
To se kup
Apropos-PABLO moje gratulacje
Też chodzi mi po głowie kiedyś aby sprawić sobie te twierdze na kołach
I mówią, że MAFIA PRUSZKOWSKA juz nie istnieje nie ma większego respektu jak E38 na WPR
Wsadzaj jakieś 18" względnie 19" i do ziemi ją -a moje takie skryte marzenie w E38 to tylna klapa od amerykańskiej wersji tak aby była kwadratowa rejestracja coś pięknego, pozdrawiam.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Dzieki za mile slowa. Naprawde nie prechwalajac sie jestem pod ogromnym wrazeniem tego samochodu. 540 byla dla mnie mistzrem, ale to ma to, czego brakowalo 540, komfort na maksa, a i przyspieszenie robi wrazenie Wlasnie jestem w szoku jesli chodzi o audio. Ma system 14 glosnikow z procesorem dzwieku podobno, suboferem i dziwek jest jak w sali koncertowej
Chociaz mam E32 i mam tylko 8 głosników nie zmieniam sprzętu - pięknie gra i jestem zadowolony.
PS.Wiadomo E38 to E38.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Maaaasakra.
Piękna.Napisz na pw ile cię kosztowałą jak możesz.Za kilka lat może i mnie bedzie stac.Mój ulubiony kolor do tego modelu to piękna ciemna zieleń ale ta też jest cudowna.Gratulacja o po kłony.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
E38 to jeden z tych modeli BMW ktore maja charakter a ich sylwetka jest ponad czasowa. Pablo twoj nowy statek miażdzy pod kazdym względem, niesamowite wyposarzenie, ekstra silnik, piekny wygląd.