Moje E36 325 Cabrio max opcja bez klimy (jeszcze), Pelny M-pakiet,Xenony , Gwint FK, Felgi AC-Schnitzer Rennsport Typ I 8,5Jx17 ET13. Ranty wypolerowane srubki w pozlacane. Lekko poszerzona ponizej kilka fotek
a tak wygladala po zakupie:
Ostatnio zmieniony przez center 2008-05-11, 23:47, w caoci zmieniany 4 razy
Kolor Piekny odcień czerwonego
Cabrio idealnie i własnie szeroka felga,gleba to to co robi ten samochód mistrzem.
Ja tak jak gasper proponuje wymienić na zwykłe białe kierunki(nie dymione)białe!
Brakuje mi do perfekcji szerokosci tyłu czyli 10 cali z tyłu szczególnie że masz pod to juz widze przygotowane błotniki ale to pewnie zmusiło by cie do zmienienia całego kompletu felg bo ciężko napewno dobrać 2 szt 10 calowych schnytzli.Ale ogółem autko ekstra.Przypomina mi się od razu takie czerwone cabrio z Niemiec jakie widziałem na max glebie i 8,5 i 10 cali felgach oz future.Masakra i ta jest podobna do niej.Dbaj o nią i pilnuj jej bo u nas dzicz.Pamietaj o tym/Wielkie uznania jak to ty wiekszośc rzeczy przy niej porobiłes i kupiłes.Wiem cos o tym bo swoją też można powieedzieć robiłem od podstawy.Pozdro p.s widze że masz identycznie ją poszerzona tak jak jest moja,chodzi o błotniki.Dobra robota.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2007-09-25, 10:31, w caoci zmieniany 1 raz
troche trzeba popoprawiac - np pasowania tylni blotnik - zderzak .. ale ogolnie miodzio (moze dlatego ze sam na takich felgach - tylko w innej konfiguracj - smigam)
a co do czerwonego - super pasuje do E36 w cabrio i coupe
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
witam!!!po pierwsze grube fele...naprawde robia wrazenie....pierwsza czerwona e 36 ktora mi sie tak podoba,niewiedzialem ze moze az tak dobrze wygladac w tym kolorze...moze dlatego ze to cabrio...silniczek tez niczego sobie;) chcialbym kiedys zobaczyc na zywo ...przekonuje sie coraz bardziej do cabrio dzieki takim autkom...moze nastepna bedzie taka pozdrawiam!!
Kiloff.z tym tylnim błotnikiem i spasowaniem do zderzaka to nie tak prosto.Celowo jest tak zrobione by 10 cali pracowało bez zarzutu i nie tarło.Można było bez tego zęba to zrobic czyli tego wystającego błotnika ale wtedy obcierało by na szerokich kapciach.U mnie to przecwiczylismy.Co prawda proponował mi blacharz czy nie lepiej wziąsc to poprowadzic w ciągu ale takie kombinowanie spowodowało by to co pisałem chwile wczesniej obcierki na głebokich dobiciach .Pewnie mnie rozumiesz o co chodzi kilof.
Wejdzcie w stylizacje i tuning i tam najpiękniejsze e 36 post zaraz go odswieże.Zobaczycie tam na początku czerwone cabrio w Niemczech jakie wkleiłem i jest to najpiekniejsze cabrio e 36 jakie widziałem.Pozdro
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Wszystko ladnie pieknie tylko czemu ja chcesz sprzedac ? 24 to niezla cena jak za to auto...imho oczywiscie. Dla mnie idealna e36 (o kolorze sie nie wypowiadam) gdyby nie te poszerzenia ktore u Ciebie sa po prostu tragiczne.
Przemass jesli pod McD to ja tez Cie widzialem. A w zasadzie widzialem Twoje E36
A TERAZ NAPISZE CALA HISTORIE O NADKOLACH. A WIEC NA TA CHWILE POSZERZENIA ZROBIONE SA DOBRZE JEST PROBLEM ZE ZDERZAKIEM KTORY Z JEST WYTARTY OD POPRZEDNICH FELG (19") TAMTE FELGI I TA GLEBA ZA ZADNA CENE NIE CHCIALY ZE SOBA WSPOLGRAC I ZDERZAK ZROBIL SIE PRZYKROTKI... POPROSTU WYTARL SIE OD OPON I W TYM TYGODNIU ZOSTANIE ZROBIONY TAK ABY WSZYTSKO IDEALNIE NA TYLE PASOWALO!!!! A TAK POZA TYM TO NA TYL MAM JUZ DWA SZNYCLE 10JX17 WIEC NIEDLUGO NA TYLE BEDZIE SZERZEJ POSTARAM SIE JESZCZE CYKNAC JAKIES FOTO SRODKA ALE MUSZE JA OGARNAC I UPCHNAC RADIO. TO NARAZIE CHYBA BYLO BY NA TYLE:) JAK ZROBIE ZDERZACZEK TO ZAMIESZCZE FOTKI ZEBY NIE BYLO
DZIEKI WIELKIE ZA WSZYTSKIE KOMETARZE I OPINIE POZDRO