Co do tej nerki to ja bym ją zostawił taka jak jest... Poza tym to auto jest przepiękne na takie auto choruje tylko w manualu... Poza tą skrzynią i tylnym zderzakiem to jest poprostu idealne. Fele też mi się bardzo podobają... No i ten kolorek DIAMANTSCHWARZ-METALLIC
mibhell Poszukaj zanim napiszesz !!! silesiaparts.pl
Do³±czy³: 17 Maj 2006 Sk±d: Å»ory
Wys³any: 2007-08-18, 02:04
Tez jestem przeciwnikime znaczków.. nio i chyba nikomu niczego udowadniac nie musisz co do nery to powiem to co zawsze mówie przy takiej okazji ze nera w chromie to znak rozpoznaczy BMW i nich tak zostanie..
pzdr
_________________ Nowe oryginalne i zamienne części do BMW
Chciałem pokazać jak wygląda auto z już pełnym M-pakietem. Niestety fotki nie wyszły za dobrze. Sesję trzeba powtóżyć. zaznaczam, że mój nowy zderzak M Pakietowy ma oryginalne wycięcie na chowany hak, który posiadam seryjnie
aha i proszę nie komentować lamp tylnych. Na żywo wyglądają ślicznie.
Ciemno wszedzie .głucho wszedzie....daj nowe foty.W dzień!!!
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Przód 8,5 i tył 10 cali - opony 235/45/17 i 255/40/17
[ Dodano: 2008-03-17, 17:35 ]
Dokładam foty na felgach 18 BBS (do sprzedania)
[ Dodano: 2008-08-12, 21:00 ]
Witam wszystkich.
odgrzewam starego kotleta ponieważ moja 540stka od poniedziałku (18sierpnia) bedzie na sprzedaż.
Jadę nim teraz w długi weekend na Węgry i wystawiam na Allegro po powrocie.
Czas zmienić na coś innego. Jak ktoś zainteresowany to pisać a jak poważnie zainteresowany to dzwonić
Acha, nie oddam auta za darmo
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach