Na wstępnie napisze co auto ma w wyposażeniu
4x Szyby
Elektr Szyber
Elektr. Lusterka
ABS
Szary Welur
Check Control, Pełny Board Computer(OBC)
Samoczynne zamykanie szyb, po przytrzymaniu dłużej przekręconego kluczyka(przy zamykaniu)-odkryłem to przed chwilą, po tym jak Labrador pokazał mi to w swoim Compakcie
Dyfer o przełożeniu 3,64 ze szperą, zamiast standardowego 3,23!
Dzięki temu auto jest dużo szybsze niz seria, ale za to kończy mu sie para przy końcu, czyli ma mniejszą prędkość max.
Brak Katalizatora
Myślę ze o niczym nie zapomniałem, do auta dojdzie klimatyzacja bo mam z innego parcha E34
No to kilka fotek
Dodam ze auto ma zamontowaną sekwencyjną instalacje KME Sirocco, wlew ukryty pod klapką wlewu benzyny
Pod maską sami widzicie, nie jest źle
Zapomniałem zrobić zdjęcia na Xenonach(bo zapomniałem o nich )
Ale postaram sie je dorzucić
Co do halogenów to mam je ale mam pęknięte szkiełka, A zaślepki na halogeny kupiłem za 10zł komplet
Ostatnio zmieniony przez DAREX 2007-07-08, 20:52, w całości zmieniany 2 razy
Fajne autko ale po tym że masz dyfer ze szperą i brak kata to uważasz że jest to najszybsze M50 na forum... Oj coś mi tu ściemą zajechało
Poza tym to jakieś alu minimum 17 by się przydały i było by spoko
+ za xenonki
Oj zdziwiłbyś sie ile taki dyfer daje
A jeśli chodzi o najszybsze M50 to chodziło mi raczej o E34, bo z E36 2.5i sie jeszcze nie mierzyłem, ale myślę ze wcale nie byłoby źle
Ostatnio zmieniony przez DAREX 2007-07-08, 23:47, w całości zmieniany 1 raz
Pierw, muszę założyć klimę, ponieważ w letnie upalne popołudnie mieć skórę a nie mieć klimy to
Więc w pierwszej kolejności klima, felgi, a nad skórą nie myślałem
Ale nie wykluczam takiej opcji
Pierw, muszę założyć klimę, ponieważ w letnie upalne popołudnie mieć skórę a nie mieć klimy to
Więc w pierwszej kolejności klima, felgi, a nad skórą nie myślałem
Ale nie wykluczam takiej opcji
Ten fotel jakoś kiepsko wyszedł na tej fotce, ale w rzeczywistości taki dziwny nie jest
Ale chce mieć tez trochę welur bo w E32 miałem skórę i w lato gorąca a w zimę zimna, a welur jest taki przytulny
Myślę jeszcze właśnie nad tą ciemną podsufitką bo jak ją zamontuje to do czego będą mi pasować te fotele
fane autko fane , 17-tki jakieś zapodaj i bedzie jeszcze lepsze a tak nawiasem dyfer już taki był czy sam zakładałeś bo też o czymś takim myslę nawet może o 4-coś tam, z Is E36
i powiedz ile za klime dałeś
pzdr.
Wysłany: 2007-07-09, 12:09
ładna,
minus za czarną nerkę i czarne kierunki
minus za ten wąż pod maską (stomil czy coś tam )
plus za ksenony, ładne spokojne felgi, czysty silnik
a to wogole jest twoje auto czy taty ? bo troche poczytalem o tobie na BMW SPORT ...
Nie napisałem nigdzie ze moje prawda??
Auto jest mojego ojca ponieważ na 17lat, nie mogę jeszcze mieć swojego samochodu
A chyba mogę sie pochwalić zdjęciami prawda??
Dyfer sami przekładaliśmy ponieważ, to jest chyba już 3 nasza E34 2 pozostałe poszły na śrubki i ten dyfer jest właśnie z jednej rozebranej 3.5i, i klimę też mamy z jednej rozebranej 2.5i
PS.
Menel nie ukrywam swojego wieku ale jak pytasz to Ci odpisuje
Ostatnio zmieniony przez DAREX 2007-07-09, 13:43, w całości zmieniany 1 raz
ale spoko Darex, mi to rybka. na tym forum jest pare "malolatow" ktorzy maja spora wiedze ,czasami o wiele wieksza niz te zgrzybiale staruchy ( jak ja )
Darex jak sobie kupisz autko to sie skomentuje.
niedlugo beda wstawiac autka babci, dziadka, wujka itd.
wstawiac swoje a nie kogos.
Nie kupie sobie bo te za nie długo przechodzi w moje ręce, wiec już jest prawie moje
Nie, nie jest prawie Twoje, jest Twojego ojca
Jek przejdzie w Twoje rece to bedziesz sie mogl pochwalic
Patrz - ja mam 17 lat i co pochwalilem sie samochodem ojca Mimo tego za tez najprawdopodobniej przejdzie moje łapsk. szkoda słów
Wicie co moze zmienimy nazwe dzialu na "Śmigiełka naszych rodzicow....."
jak dla mnie temat powinien zostac usuniety.
Pozdrawiam
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."