Pomóg³: 5 razy Do³±czy³: 05 Kwi 2007 Sk±d: Mielec/Tiel
Wys³any: 2007-06-27, 11:15 Fotografia i Fotografika
Wrzucamy tutaj nie tylko zdjęcia swoich beemek, ale też ładne zdjęcia zrobione przez siebie, obrobione na komputrze i znalezione w sieci
Dziekuje za uwage
Mile widziane komentarze
Pozdrawiam
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Pomóg³: 1 raz Do³±czy³: 06 Sty 2006 Sk±d: Królewski Kraków
Wys³any: 2007-06-28, 16:24
co do tego zdjecia to moim zdaniem nic szczególnego nei ukazuj, bez sensu ten murek czy cokolwiek to jest, nie wiem czy podciagales kolory lae fajnie wyszly i niebo strasznie wypalone
Wys³any: 2007-06-28, 16:47 Re: Fotografia i Fotografika
lesiek napisa³/a:
Wrzucamy tutaj nie tylko zdjęcia swoich beemek, ale też ładne zdjęcia zrobione przez siebie, obrobione na komputrze i znalezione w sieci
Dziekuje za uwage
Mile widziane komentarze
Pozdrawiam [url=http://img243.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
Pomóg³: 9 razy Do³±czy³: 08 Lis 2006 Sk±d: Starachowice
Wys³any: 2007-06-29, 21:51
Yakuzatti napisa³/a:
Mlody napisa³/a:
Yaku wsumie to nic ciekawego nie zrobiles w tych zdjeciach Dodales troche cienia i napisy yaku,beemka i tyle
na tym polega edytowanie, prosze bardzo mlody pokaz co potrafisz
Hehe Yaku zle mnie zrozumiales Dobrze wiesz ze nie zrobie zadnego ediat gdyz nie bawie sie w grafice Chodzilo mi o to ze robisz lepsze edity na forum lfs.pl I wiem ze stac Cie na wiecej A tutaj odwalasz chałe
Pomóg³: 19 razy Do³±czy³: 04 Pa¼ 2006 Sk±d: Bytom/Katowice
Wys³any: 2007-06-29, 22:01
Mlody napisa³/a:
Yakuzatti napisa³/a:
Mlody napisa³/a:
Yaku wsumie to nic ciekawego nie zrobiles w tych zdjeciach Dodales troche cienia i napisy yaku,beemka i tyle
na tym polega edytowanie, prosze bardzo mlody pokaz co potrafisz
Hehe Yaku zle mnie zrozumiales Dobrze wiesz ze nie zrobie zadnego ediat gdyz nie bawie sie w grafice Chodzilo mi o to ze robisz lepsze edity na forum lfs.pl I wiem ze stac Cie na wiecej A tutaj odwalasz chałe
Spoko Mlody, ja tam nie chcialem Cie obrazic, ale na lfs.pl wchodze do gry, mam fajne ujecie, cykam, obrabiam a tu? mam google, szukam, sciagam, obrabiam
gdybym mial pod domem jakas ciekawa beemke i aparat to tez by wyszlo miodzio
Pomóg³: 5 razy Do³±czy³: 05 Kwi 2007 Sk±d: Mielec/Tiel
Wys³any: 2007-06-30, 12:38
No, widze ze temacik sie rozwinÄ….
brain69 - robisz bardzo ladne zdiecia, gratluje
Yakuzatti - ladnie edytujesz zdiecia, gratulacje
Zdiecie ze szklankami RoboCopa tez jest niczego sobie
Jescze co do mojego zdiecia, moze nie jest super cudowne, ale sie dopiro ucze - ćwiczenie czni mistrza
Pozdrawiam
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach