Shot with COOLPIX L11 at 2007-06-29
0oy9.jpg[/IMG][/[IMG]http://img167.images...KON]COOLPIX L11 at 2007-06-29
DLA PRZYPOMNIENIE ZAPODAM KILKA FOTEK
SAM NIE WIELE PAMIĘTAM ALE DOBRZE ZE MIAŁEM APARAT
PUZ SZWAGREM-O NIE
PRZY OKAZJI DZIĘKI DLA TYCH CO I MNIE ODNIEŚLI
Dobra ja tam pasuje - konkurecja zbut duża a może być tylko jeden.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Z tego co widze i czytam to wkoncu wszyscy wszystkich nosili...normalnie pieknie...ktos wejdzie na nasze forum, poczyta i napewno utwierdzi sie w przekonaniu ze wlasciciele Beemek to banda pijakow i burakow traktujacych piekne kobiety jak przedmioty...
I ZA TO WAS WLASNIE KOCHAM JESTEM Z WAS DUMNY
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Tak właśnie konkurencja jest ogromna bo niektórzy wszystko stawiają co mają
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Z tego co widze i czytam to wkoncu wszyscy wszystkich nosili...normalnie pieknie...ktos wejdzie na nasze forum, poczyta i napewno utwierdzi sie w przekonaniu ze wlasciciele Beemek to banda pijakow i burakow traktujacych piekne kobiety jak przedmioty...
nie tylko takie coś się działo, ogólny jeszcze tyłek pokazywał
Ty puz, nie zapomnij jeszcze o podatku na rzecz kolegów z Torunia i okolic za wywożenie nam dóbr kulturowych z naszych ziem jak już szwagierke zlicytujesz...
Żałuję, że Korzuch ma zakaz pisania, bo mógłby się popisać w "tym temacie" doceniając swoje walory (13 cm w zwisie podobno), ale ja tak do końca w to nie wierzę.....
No, chyba że sprawdzę osobiście.....
Witam!
Sobota:
widze Monie i patrze jak szaleje na parkiecie rzucajac z premedytacja swoj urok.
Nie wiedzialem do konca czy to Puza siostra, szwagierka czy dziewczyna, dlatego nie wiedzialem czy smalic holewki.
High-Tech widze ostro napalony ale przybiera sie jak jak ja do spalenia gumy na pierwszym biegu non stop do odcinki.
On mi mow ze to Puza szwagierka. Monia widzac nas obu tanczy solo ponetnie ruszajac bioderkami. Jak by chciala specjalnie pobudzic w nas fantazje i wyobraznie.
(osobiscie jestem przekonany ze to bylo Jaj zamiarem!)
Ona trzymala dystans, nie chcac dawac wrazenia bycia zdobytej tylko dalej kontynuowala swoj taniec pod haslem "nie dla psa kielbasa".
High-Tech "pali silnik i patrzy az wskaowka od temperatury bedzie na godz. 12" (gotowy do akcji) ja mu mowie ze albo niech sprawe rozegra jak nalezy albo niech w ogole nie zaczyna.
Zyczylem mu powodzenia ale z tego co widzialem to "wszedl dobrze w zakret ale z niego nie wyszedl ladnie bokiem".
sorry za przenosnie ale chyba mozna sie domyslec o co mi chodzi.
W niedziele spotkalem Monike nad woda i byla jakas zamyslona. Chyba zakochala sie High-Techu
P.S.
Na zdjeciu w bialych spodniach wygladasz calkiem sexi to znaczy pppiiiiiiiii.
Gdybys nie byla PUZa szwagierka to ...
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
Żałuję, że Korzuch ma zakaz pisania, bo mógłby się popisać w "tym temacie" doceniając swoje walory (13 cm w zwisie podobno), ale ja tak do końca w to nie wierzę.....
No, chyba że sprawdzę osobiście.....
Mariolko ja słyszałam, że zostało sprawdzone i wynik był inny
Temat jest boski, ja mogę też się jakoś przyczynić, może licytować nie będę, ale będę czuwać nad tym, by casting przebiegł bez żadnych przekrętów... ot, taka babska solidarność
Tak sie licytujecie panowie... zaden z Was nie ma swojej baby? Malo jest ladnych dziewczat ze tak sie bijecie o te Puza szwagierke? (notabene calkiem calkiem )