Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 17 Lut 2006 Sk±d: Jaworzno
Wys³any: 2007-06-28, 08:39
ktoś napisał że auto Torsa jest dopieszczone i idealne w każdym calu ale według mnie do ideału mu jeszcze brakuje
widziałem samochód z bliska i ma naprawde niektóre rzeczy przyciągające uwage ale wg mnie jeśli coś robić to już naprawde do końca a tu troszke brakuje lecz to tylko moje zdanie
_________________ Jaworzno Lans Squad
sprzedam krzyże do bh jak oryginały
pw lub gg
324dA
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-06-28, 10:29
Wojtaqu, jesli Ci chodzi o spasowanie M-Technica, to auto chwile wcześniej było odebrane od lakiernika, przez to nie wszystko było dograne... potem wkleje jakieś foty, jakie porobiłem Jego autu..
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Wys³any: 2007-06-28, 14:03
RoboCop napisa³/a:
Wojtaqu, jesli Ci chodzi o spasowanie M-Technica, to auto chwile wcześniej było odebrane od lakiernika, przez to nie wszystko było dograne... potem wkleje jakieś foty, jakie porobiłem Jego autu..
było odebrane od lakiernika a lakiernik nie zabezpieczył wszystkiego i wiele elementów było przez przypadek popryskane a wg mnie tak nie powinno być
pw lub gg
324dA
Pomóg³: 14 razy Do³±czy³: 10 Sty 2006 Sk±d: o/PoznaÅ„
Wys³any: 2007-06-28, 14:13
wojtaq napisa³/a:
RoboCop napisa³/a:
było odebrane od lakiernika a lakiernik nie zabezpieczył wszystkiego i wiele elementów było przez przypadek popryskane a wg mnie tak nie powinno być
Wojtag skończ te wywody co powinno a co nie To że lakiernik coś spieprzył to już nie wina Torsa, nie miał czasu więc nie zdążył wyczyścić wszystkiego, auto jest KOZAK i nie ma co dyskutować
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Wys³any: 2007-06-28, 14:27
Cytat:
Wojtag skończ te wywody co powinno a co nie To że lakiernik coś spieprzył to już nie wina Torsa, nie miał czasu więc nie zdążył wyczyścić wszystkiego, auto jest KOZAK i nie ma co dyskutować
nie Wojtag tylko Wojtaq a ten temat jest zalozony po to by pisac co nam sie podoba a co nie a ja mam prawo ocenić samochód , jest Kozak ale 9/10
pw lub gg
324dA
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 19 Wrz 2005 Sk±d: Tuchów
Wys³any: 2007-06-29, 20:03
Dzieki wielkie! Ciesze sie ze moje autko sie podoba! Odrazu ucisze wszystkie spekulacje! ONO NIE JEST JESZCZE SKONCZONE!!! Niestety z powodu braku czasu teraz postoi sobie ok 2 miesiace ale potem mysle ze uda sie zrobic male boom Co do lakierowania: Autko wraca do lakiernika na poprawki! Moze dla niektorych to jest bardzo dobrze polakierowany samochod ale niestety ja jestem perfekcjonista i dla mnie poprostu lakiernik sie nie postaral! to samo tyczy sie wnetrza a dokladniej oparcia tylnej kanapy ktore tapicer poprostu speprzyl! ale nie mialem wplywu na te zeczy! Co do spasowania M-techa tak jak RoboCop pisal autko bylo od lakiernika odebrane w poniedzialek i zawiezione do znajomego blacharza na skladanie! Ja przyjechalem w piatek nad ranem i by dojechac w pelni sprawnym autkiem od 6 rano wziolem sie za skladanie audio i felg bo byly jeszcze w czesciach po malowaniu! Jak na czas ktory poswiecilem na dopieszczenie tego autka w piatek to i tak wyszlo niezle! Ale tak jak wojtaq napisal do idealu jeszcze mu daleko! teraz w planach zabawa przy zawieszeniu i male boom pod maska:) ale ciiii.... Co do audio to jestem niesamowicie wdzieczny Davidowi i Wiechowi za sprawienie ze moje autko stalo sie dla mnie opera na kolkach i nie chetnie teraz z niego wysiadam . Davidowi jeszcze brakuje tylko ladnego e30 i bede mial konkurencje na ziemi tarnowskiej hehehe PS. Juz mialem dosc pytan na zlocie wiec odpowiem tutaj po raz ostatni! FELGI TAK JAK I AUTO NIE BYLY NIE SA I NIE BEDA NIGDY NA SPRZEDAZ !! i tak na marginesie kazda opinia sie dla mnie liczy! i ta w pelni pozytywna i destruktywnie negatywna wiec jak macie jakies uwagi to chetnie wszystkie przeczytam! pozdrawiam! Tors
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Krakow/Tbg
Wys³any: 2007-07-01, 22:23
faktycznie te niedorobki lakiernika bylo widac - nawet Ci Tors mowilem o tych przetryskach w tylnych nadkolach .... ale i tak juz teraz jest to jedna z najladniejszych e30 w polsce
W Rzemieniu Tors był bezkonkurencyjny, Ty zamiast zapychać forum fotkami mogłeś też nas odwiedzić , każdy by na żywo zobaczył twoją bezkonkurencyjną fure
Co do auta Torsa to nie przyglądałem sie bardzo dokładnie ale już w drodze do Rzemienia Xenony wyróżniały sie z tłumu, dla mnie jest idealna, wszystko do wszystkiego pasuje, niedoróbki lakieru to detale które można poprawić, ważne że Tors od początku wie co robi i nie eksperymentuje z autem
Pomóg³: 14 razy Do³±czy³: 10 Sty 2006 Sk±d: o/PoznaÅ„
Wys³any: 2007-07-05, 14:02
Lord Lukasz napisa³/a:
W Rzemieniu Tors był bezkonkurencyjny, Ty zamiast zapychać forum fotkami mogłeś też nas odwiedzić , każdy by na żywo zobaczył twoją bezkonkurencyjną fure
Co do auta Torsa to nie przyglądałem sie bardzo dokładnie ale już w drodze do Rzemienia Xenony wyróżniały sie z tłumu, dla mnie jest idealna, wszystko do wszystkiego pasuje, niedoróbki lakieru to detale które można poprawić, ważne że Tors od początku wie co robi i nie eksperymentuje z autem
Będę w Borsku jak życie pozwoli Wiec ocenisz na żywo moje eksperymenty
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach