Tak właśnie wygląda mój sliczny kombiaczek jak kto woli trumienka
Rok 1989 silniczek 2 L M20
Wyposażenie to :
el szyby
el lusterka
el szyberdach
wspomaganie kierownicy
tylne zawieszenie regulowane NIWO
ten model napędzany jest paliwem i lpg
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Narazie żadnych zmian nie planuje a kierownica mi osobiście bardzo mi sie podoba i dobrze sie ja trzyma a orginalna kierownica jest według mnie brzydka wydech taki już był jak kupiłem autko i ładnie mruczy tak delikatnie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
ogólnie ładna, ale niestety posiada swoje minusy
-wydech - aż się prosi o dwie nie duże rurki z nierdzewki
-Gleba - też by się przydała
-Brewki - Nie są aż takie straszne, ale ja osobiście bym je wyrzucił
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Jest R6 jest dobrze. Beta calkiem ladna ale ja bym na niej widzial przednia dokladke od IS`a (is lippe) jakas felga szprychowa i pozadna gleba. Poza tym nie ma sie co czepic
co wy tam chcecie glebować jak już się opona z tyłu w nadkole chowa, auto syntetixa jest kocur, bardzo mi się podoba, nie wiem czemu na zdjęciach wyszedł przód tak wysoko, w realu jest elegancko, auto stoi równo, kierownica też jest super, oryginalne nieskalane momo jest na pewno lepsze od paskudnego seryjnego plastikowego precla. Te felgi też są moim zdaniem jednymi z fajniejszych do E30, mają ET13 i szeroko na nich stoi auto.
ja bym zapodał jedynie IS LIPPE i zdjął brewki, no i wydech o dwóch końcówkach też by się przydał żeby sobie ktoś nie pomyślał że to jakaś 4-cylindrówka
mnie osobiscie podobaja sie brewki fajna swinka ale jak jechalismy do Rzemienia to nie mogles wziac ziola nie no zart tak jak mowia jakbys jÄ… zglebowal byla by ladniejsza ale to Ty decydujesz co bedziesz robil
pozdro
DZIĘKI chłopaki Tak mam niwo nie sprzedaje na powo bardzo chętnie możemy sie ustawić o listwie właśnie cały czas myślałem żeby ją gdzies dorwac TANIO i założyć kierownicy nie zmieniam bo jest PIĘKNA a o glebie wogóle nie myśle bo dużo jeżdze po krakowie i boje sie o miskę strasznie nisko jest położona i tego najbardziej sie boje
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2007-06-27, 22:52
brain69 napisa³/a:
e tam w e39 nivo to niech będzie ale w e30 jeszcze webasto bym chciał
NIVO w e30 to faktycznie rarytas, felgi jak najbardziej spoko do e30 (sam miałem takie), kierownice oglądałem, wyglada ciekawie...
a WEBASTO Brain69, było niedawno wystawiane przez Ognia z Gliwic do e30 i do e34, mógłbyś sobie wyposażyć obydwie fury:
http://moto.allegro.pl/it...tacjonarne.html
ps.SYNTETIX, czy ja za Tobą jechałem do Krakowa z Rzemienia? co to za ekipa z Tobą była (e46coupe, Z3, 530iT) - jedyni ludzie, których nie znałem na Zlocie...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
ps.SYNTETIX, czy ja za Tobą jechałem do Krakowa z Rzemienia? co to za ekipa z Tobą była (e46coupe, Z3, 530iT) - jedyni ludzie, których nie znałem na Zlocie...
TAK zemną jechałeś e46coupe, Z3, to moi dobrzy znajomi którym chciałem pokazać jak sie świetnie potrafi bawić beemk-klub i bardzo im sie podobało a to 530i to powinienes poznac bo to był MACIEKAB ten który mam największą liczbę postów
A co do nivo to macie rację to jest wielka żadkość w E30 i własnie miałem z tym problemy bo nikt mi niechciał wymienić pałynu do wspomagania bo to jest razem z amorkami ale już sobie poradziłem jest wymieniony i to jest najważniejsze .
a to 530i to powinienes poznac bo to był MACIEKAB ten który mam największą liczbę postów
nie no syntetix nie przesadzaj
poza tym ja tu jestem nowy wiec nie znam tu za duzo osob ale pierwszy raz bylem na zlocie i odrazu (w Rzemieniu) poznalem grupke osob w tym klubie jest super atmosferka i przyjemni ludzie
e tam w e39 nivo to niech będzie ale w e30 jeszcze webasto bym chciał
NIVO w e30 to faktycznie rarytas, felgi jak najbardziej spoko do e30 (sam miałem takie), kierownice oglądałem, wyglada ciekawie...
a WEBASTO Brain69, było niedawno wystawiane przez Ognia z Gliwic do e30 i do e34, mógłbyś sobie wyposażyć obydwie fury:
http://moto.allegro.pl/it...tacjonarne.html
nie chciałbym wymieniać tego rarytasa.....
Yaku to co pokazałeś ma felgi na 5 śrub.....
Kiera absolutnie nie jest piękna, jest strasznie nieładna
mała gleba jeszcze, jakieś -80mm
_________________ Weteran
Ostatnio zmieniony przez Å�ukasz 2007-06-29, 09:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
YAKU sÄ… takie dystanse ale lepiej jak jest wszystko na orginale bezpieczniej sie jezdzi
Zrobiłem małe przeróbki tzn odswieżyłem felgi na lato zmieniłem wkońcu wydech na dwurukę i dzisiaj będe zmnieniał dyfer bo ten co miałem to sie rozleciał a był fajny bo 4,27 a teraz będzie 4,10 troszkę dłuższy
Zdjęcia dorzucę jutro
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach