zolte lampki skoluj jeszcze do kompletu zolte halogeny.
szyber jest chyba dorabiany. jedynie co gryzie w oczy to ten tylny spoiler i ewentualnie brak gleby.
ORYGINALNIE WYGLĄDA Z ŻÓŁTYMI LAMPAMI, AZEV OSTATNIO ZACZĄŁ MI SIE PODOBAĆ. JAKĄ CENĘ ZA NIĄ ZAPŁACIŁEŚ???
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Gratulacje wkoncu upolowales isa . I ktora bmka sie lepiej jezdzi ?
Ladna sztuka - tylko rzeczywiscie szyber nie ori i tylko ten spoiler nie pasuje, a tak po za tym to wyglada na zadbana.
Plus za uchylne tylne szybki - rzadkosc.
ps. nie w kazdym isie byl abs. Ja akurat mam.
Pozdrawiam
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
Ostatnio zmieniony przez Sosen 2007-06-18, 17:31, w caoci zmieniany 1 raz
Lepiej jeździ się e39 bo troszke więcej kucy i wiadomo skóra, klima i inne bahery isem też dobrze, nie narzekam teraz poszukuje szpery
Zawiecha prawdopodobnie będzie -40 przód lub całe.
spojler zostanie bo dziury w klapie są, a na żywo nawet ładnie wygląda m technik II nie pasowałby za bardzo. zbyt okrągły jak do isa. dokładka i spojler oczywiście ori bmw
kupiłem go za 1800 ojro w belgi. na miejscu wyszedł gdzieś 2200 z transportem. do środka
pasowało by dołapać recaro w ciemną kratę ale to przyjdzie z biegiem czasu
a jak znajde w przystępnej cenie żółte halogeny to może zagoszczą za zwykłe nowe inpro 150 zł, czyli razem 300... więc na razie wolę zaślepki
historia samochodu jest taka, że został sprowadzony z francji do belgii i stąd te żółte światła według mnie ładnie na nich wygląda na e30.de jest m3 z takimi światłami
no nareszcie IS zakupiony , wygląda świetnie, mam nadzieje że się pochwalisz nim przy okazji jak będzie spot w Krakowie. Wklej fotki w jakim stanie jest wnętrze. Pozdrawiam
IS sliczny ja tez mam nadzieje że go zobacze na spocie w krakowie Gratuluje brdzo dobrego zakupu
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA