za niedługo jeszcze el. regulowana kolumna kierownicy i kierownica muliti funkcyjna z e38
w tej chwili mam założoną kierę M Tech, ale wieloklin się nie zgadza z tym na el. regulowanej
jak bozia da to jeszcze telefon i roletki na boczne szybki
felgi bedą 18" breyton Soft Line tylko ze nie mogę dobrać dystansów (na rzemień będą na 100%)
zderzak już zrobiłem jeszcze tylko maska bo szpeci strasznie ale to kwestia 2-3 dni
Ostatnio zmieniony przez brain69 - usunięty 2007-06-16, 02:50, w caoci zmieniany 1 raz
Barzdo ładny sprzęcik tylko felgi treba zmienić motorek też jest miły gratulacje dobrego zakupu
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
ładna, generalnie zadziwiające, że np. szperę do e34 można wyrwać za 500 pln, a do e30 za 1000
tak jest z wieloma teilami do e34 - taniocha i mnogość...
NIC NIE WIDAĆ NA TYCH ZDJĘCIACH
Brain ta kiera to nie M-Tech tylko - po naszemu - "kierownica sportowa"...
ciekawe co Ci wyjdzie z tych planów (chodzi mi własnie o te kombinacje z kierownicą miltifunc)...
ciekawe że 1988rok i już taka klima była -myslałem, że je później wkładali...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
eee tam paliwożerco, e34 musi mieć taki motor, zeby jakoś jeździło
jakos.dobrze to ujales.
ale jesli chodzi zjadanie paliwka to jest niezle.
RoboCop napisa/a:
ciekawe że 1988rok i już taka klima była -myslałem, że je później wkładali...
Robo u mnie tez takie cuś jest mimo ze z 89 roku. mysle ze 535 jesli mialy klime to wlasnie taka. nie wiem jak inne modele E34 z tego roku i poprzedniego.
miała klimę od nowości bo po vinie wszyściutko sprawdziłem
a kierownica m techa jest tylko fota stara, będą nowe fotki za niedługo:)
cypisek lampa oczywiście już zrobiona
yaku a co ja poradzę ze na śląsku są najfajniejsze bawary, 535i na fajnym wyposażeniu i z książką serwisową do 2006 roku, 325 m50,
a z kolei eta z cieszyna:)
autko jeździ rewelacyjnie prędkość rośnie w fajnym tępie, 240 km/h żaden problem
No proszę kolejne e34, jest nas coraz więcej
Fajna beta, niektóre foty naprawdę dobre.
Jak założysz te fele to wrzucaj foty. Jakby co
to mam zbędne dystanse "Power-Tech" 1,5 cm z kołnierzem do e34,
dłuższe śruby, też mam.
sie ma
a co ja poradzę ze na śląsku są najfajniejsze bawary, 535i na fajnym wyposażeniu i z książką serwisową do 2006 roku, 325 m50,
a z kolei eta z cieszyna:)
autko jeździ rewelacyjnie prędkość rośnie w fajnym tępie, 240 km/h żaden problem
M30 jest zarąbistym silnikiem
nie myślałem, że trzymasz 3 Bejce jak masz w opisie
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-06-14, 00:52
tak 3 stoją pod blokiem jedna (m50) idzie na sprzedaż za 5tys jakby koś miał ochotę to zapraszam silniczek igła
[ Dodano: 2007-06-16, 02:52 ]
musiałem od nowa wrzucić te zdjęcia bo hotofoto stwierdziło że mam limit przekroczony sabaki, a fotosik dzielnie znosi moje fotosiki
BRAIN69 nie napilismy sie ostatnio ale mam nadzieje że napijemy sie w rzemieniu i chce zobaczyc te nowe fele mam nadzieje że uda ci sie zmontowac dystanse
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Teraz jest WRANGLER , Cooper S, E81 118i
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-06-18, 14:23
haha
felgi można było zobaczyć bo w bagażniku jest jedna dystanse dziś zaczęły sie robić pewnie założe w piątek bo w mielcu się toczą na zlot już wjade na breytonach
to miała być moja beemka i brain69 kupował ją z myślą o mnie a nie o sobie ale ta małpa mi jej nie chciała odsprzedać i teraz sama się cieszy fajnym autkiem. fele są kosmiczne i nawet miałem okazję widzieć je założone na brain'a autku. wygląda oszałamiająco.
jutro na paradzie w rzemieniu napewno bedą fele założone i to bedzie ich debiut oficjalny.
Elo
Widziałem, jechałem i strasznie mi sie podobalo. Tylko to zawieszenie cos nie teges. Fele wygladaja super.
Powodzenia w dalszych modyfikacjach
brn69 napisa/a:
to miała być moja beemka i brain69 kupował ją z myślą o mnie a nie o sobie ale ta małpa mi jej nie chciała odsprzedać i teraz sama się cieszy fajnym autkiem. fele są kosmiczne i nawet miałem okazję widzieć je założone na brain'a autku. wygląda oszałamiająco.
jutro na paradzie w rzemieniu napewno bedą fele założone i to bedzie ich debiut oficjalny.
Ty się lepiej pochwal swoi zibenem Bo też zapowiada sie dobrze
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios
Ostatnio zmieniony przez lesiek 2007-06-28, 10:02, w caoci zmieniany 1 raz