�adny ja nadal szukam dla siebie e30 2d 325i ale nie moge na nic ciekawego natrafić .
Tak z ciekawości ile Cie kosztowała ta przyjemnośc odp może być na pw?? Pozdrawiam.
o a teraz moja koza wyglÄ…da tak
Dalej jest koza nie mam odwagi na te drogi założyć niższych sprężyn(szkoda budy) czarna nerka on board (oryginał zachowany) zamiast spojlera MT II zwykła lotka ,felgi jakieś takie świecące, dwie rozpórki się znalazły Teraz muszę stuningować zawieszenie bo zaczyna się odzywać i tłumik mi się stuningował sam cos wnim lata też pora na wymianę
_________________ E46 320iT
E30 325i M TECHNIC II 89 coupe
była E30 320i coupe
Ostatnio zmieniony przez sebo 2007-06-03, 22:49, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Bardzo ładna sztuka Nie podoba mi sie coupe ale ten model jest wyjątkiem
Gratulacje
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
no właśnie odkąd założylem większą felgę, zastanawiam się nad testowym założeniem spojlera, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało . o BH myślałem ale nie mam czasu ich robić(przestój samochodu możliwy tylko czasem w niedzielę) a zakup narazie odpada bo mam niestety wydadki na wyższe cele
_________________ E46 320iT
E30 325i M TECHNIC II 89 coupe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach