xeon, ale tyl faktycznie stoi jak koza w porownaniu z przodem. po prostu zmien sprezyny.przeciez do wjezdzania i wyjezdzania z garazu przod jest wazniejszy a widze ze u ciebie jest nawet ok.
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
duchX [Usuniêty]
Wys³any: 2006-03-26, 18:32
OT z cisnieniem 1 atm w kolach nie jestem w stanie wjechac do garazu ! niestety tyl musi zostac tak jak jest reszta w przeciagu miesiaca beda fotki
Nie ale jak sposzcze do 1 atm to juz nie wjade bo siada 1 cm i koniec pomijam fakt wjechania do garazu , nie ma mowy o wjechaniu na podjazd do garazu (wszystko zaraz mod usunie bo nie na temat )
to była bardzo przyjemna sobotnia sesyjka (chociaż została przerwna brutalnie przez ochroniarza
)
u mnie gleba oczywiście będzie, pewnie w przyszłym tygodniu
a mariusza fele robią duże wrażenie na żywo, w porównaniu z Alutec'ami wydają sie o cal większe
No wlasnie zmienilem lampy zdecydowanie bardziej mi sie podobaja te co sa skrzynia automat 5HP30 szperamwszystko dziala idealnie \\ kolega ktory pisze o cabrio troszke spoznione ale spoko dzieki w tym momencie pracuje nad cabrio moze bedzie okazja ogladnac Eeo cabrio i E34 540 na zlocie w mielcu
german konkretny to bedzie jak pójdzie nisko na zawiasie.Narazie to troche taki cross.Ale z tego co widze to wszystko przed tobą.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Konkret fura ta 540i jak da mnie duzy plus za felgi jeszcze czarna hellena by fajnie pasowała na przodzie, a w cabrio troche nie podoba mi sie to ze mt2 na przodzie chyba progi z e36 i mt1 jesli dobrze widze tył i ten spojler na klapie jeszcze co innego . . .
ale ogólenie to fajne bryki bardzo
_________________ "Diabeł tkwi w szczegółach"
duchX [Usuniêty]
Wys³any: 2007-06-02, 00:10
Cabrio sie robi jutro podklad potem kilka dni bedzie schlo za ten czas bedzie wymiana kilku zeczy w silniku i moze na 23 pojawia sie obie na spotkaniu ale nie wiadomo
a ja już widziałem twoją 540 2 razy na mieście, w tym raz w akcji(przeszedłeś koło mnie konkretną bombą), prezenci się konkretnie. Tylne lampy mi się podobają. pozdrawiam
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach