Jak w temacie, nabyłem drugą zabawke do kompletu jako drugie auto w domu a że jako kawaler nie mam żony to przynajmiej nie muszę się z nikim dzielić zabawkami
E39 523i 98r.
- kolor schwarz II
- brązowe skóry + podgrzewane fotele
- klimatronic
- telefon
- alu 18" M-pakiet
- ksenony + spryskiwacze i samopoziomowanie
- lampy przód i tył z białym kierunkiem
- zawieszenie H&R -50/-50
- czujnik deszczu
- alarm fabryczny z EWS
- radio + zmieniarka
- drewno w środku
- zderzaki M5
- nerki M5
- elektryka
Do wymiany:
- primo! ...końcówka wydechu na delikatne podwójne rurki
- szyby na czarno
- lusterka ori od M5
- lampy po lifcie z ringami
Kilka fotek na szybko a niebawem jakiaś lepsza sesja po zmianach...
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-05-15, 00:41, w caoci zmieniany 1 raz
Chyba nie da się tych dwóch aut porównać ale spróbuje...
E38 740 - (+) komfort, lansowanie się (w moim wieku i po rozwodzie przydatne ), moc odpowiednia, piekny dzwięk V8
(-) części jeszcze trochę droższe niż do e39, spalanie ok 18-20 98 V-power pb, droższe AC niż e39
E39 523 - (+)mniejsze i zwinniejsze, mniej pali ok 11-12, jak na ogórowate e39 nawet dobrze wyposażone ale 7er to nigdy nie bedzie, tańsze wizyty w serwisie...
(-) muł straszny, twarde - sztywne - głośne (ale takie miało być ), gorsze do nocnego lansowania się po starym mieście...
ladna podoba mi sie z zewnatrz super,skory piekne ,moj ulubiony kolor tylko mogla byc w tym ciemniejszym drewienku,to mi sie mniej widzi ale w sumie do tych skor chyba lepiej pasuje takze w tym przypadku super...pozdro!
Dzikus.Kawał dobrej fury.Piekna skóra rzadko spotykana(ten kolor).ogólnie ładny egzemplarz.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
napewno Lesiek jest to kwestia gustu ale to sa naprawde grube skory i wstawiane do grubych i wypasionych smigieł....dla siebie niewidze lepszego koloru...moj znajomy przymierzal sie do kupna e 46 w coupe ze skorami tego koloru,wozonko moim zdaniem!
Ciebie trzeba na odwyk oddac co ja mam powiedziec kolego pieknie pieknie
....heheheeh pewnie by nam jedną celę dali na tym odwyku!!!!!!!!!!!!!! ...a flaszka to procenty straci od tego czekania aż wpadniesz do mnie ją wypić!!!!
...Ty rzeczywiscie ale zalewka z Ziomka ...i to jeszcze gumy wez...ja nawet na zime nie wsadzam gum i to do e 36...;) a tu 39- tka i prosze co sie dzieje...