Witam, Sebastian z Bytomia. Oto moje kochane autko;)
Rocznik 90. m20b20, 4xelek. szyby, elek. lusterka i szyber, laćki 205/55/15, lampy ponoć hella, ale musze sprawdzic;)niestety zagazowana:(
Proszę o kontakt forumowiczów z okolic Bytomia, chętnie się spotkam i wymienie info na temat e30, pozdro.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Ostatnio zmieniony przez Sebol 2007-05-07, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
Ladna , podoba mi sie Wlasnie od takiej chcialbym zaczac swoja przygode z BMW Planujesz jakies zmiany
Dziękuję za opinię Już zmieniałem, była obniżona przez jakiegoś amatora, seryjne amory i czerwone sprężyny...nie dało się jeżdzić, najmniejszy krawężnik i opony przy skręconych kołach wypychały mi błotniki, to samo było z tyłu. Po wyjęciu amorów okazało się że już szmelc. Założone teraz seryjne sprężyny, z przodu amory z grubym tłokiem, podobno to bilstein ale głowy nie dam. Z tyłu seryjny sachs. Wymieniałem wszystkie tuleje, sworznie, rozrząd. Z tego co bym chciał na teraz to założyć wspomaganie, moja pani też nią jeżdzi i narzeka. Chciałbym żeby jakiś spec od BMW mi ją obejrzał bo sam nie znam się niestety za dobrze.
Siema Seba
Widzę, że sesyjka pod M1 w Zabrzu, ja miałem okazje auto oglądać osobiście i powiem, że autko jest naprawdę w dobrym stanie a stan wnętrza to już w ogóle powala, wszystko jak nowe. Jest parę pierdółek do zrobienia ale to tak każda ma. Na początek to bym się odnową felg zajął i fajna seria z tego będzie
Pozdro!
no widzisz Sebol, już po mału opinie masz od "betkarzy"...
ja powiem jedynie to co Adi. mała kosmetyka i gicio
jedynie szkoda, że "zaszambiona". no ale jak musisz do roboty tyle jeździc, to się nie dziwię...
pozdro.
Yakuzatti,
Chętnie, tylko trzaby się zgadać jakoś bo ja mam zmiany porypane w robocie i ciężko mi się ustawiać. Podbij do mnie na gg to pogadamy.
Pozdro chłopaki;)
Autko wyglada na fotkach na zadbane. Bardzo mi sie podobja kierunki na błownikach =D jednak obnizyl bym troszke i spojler na klape (MT II lub zender ) nie podobaja mi sie e30 bez niego takie sa "łyse" no i te felgi tez nie specjalnie ale wszystko sie da zmienic ogolnie nie ma tragedii auto jest baardzo sympatyczne
pokaz jeszcze srodek
ps. no i wydaje mi sie ze dobrze wyglada z czarna nerka =D do tego lakieru pasuje
Wlasnie wrocilem ze spotkania z Sebolem i musze przyznac, ze beema bardzo zadbana. Srodek jest pierwsza klasa, 4x elektryczne szyby, elektryczny szyber.
dobra baza, swietny kolor, na poczatek wkladania pieniedzy ok moze jkos ja tak na cyce powalic BH na plus no i kola jakies fajne ale... wazne zebys ty byl zadowolony wyklep przedni pas i nie wjedzaj w niskie slupki aha i postaraj sie wyrwac kieruki z blotnikow moze jakis mt2 ?
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
dobra baza, swietny kolor, na poczatek wkladania pieniedzy ok moze jkos ja tak na cyce powalic BH na plus no i kola jakies fajne ale... wazne zebys ty byl zadowolony wyklep przedni pas i nie wjedzaj w niskie slupki aha i postaraj sie wyrwac kieruki z blotnikow moze jakis mt2 ?
Kierunki tez mi sie nieszczegolnie podobaja mimo ze sam mam takie.A autko pierwsza klasa-ale zrob Sebastianie fotki wnetrza
_________________ Drzwiami trzasnal
Gdy zmrok miasto pokryl ...