BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[E30] Sebol ->> 320i
Autor Wiadomość
Sebol 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2007-05-07, 13:46   [E30] Sebol ->> 320i

Witam, Sebastian z Bytomia. Oto moje kochane autko;)
Rocznik 90. m20b20, 4xelek. szyby, elek. lusterka i szyber, laćki 205/55/15, lampy ponoć hella, ale musze sprawdzic;)niestety zagazowana:(
Proszę o kontakt forumowiczów z okolic Bytomia, chętnie się spotkam i wymienie info na temat e30, pozdro.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Ostatnio zmieniony przez Sebol 2007-05-07, 14:18, w całości zmieniany 1 raz  

Mlody 
%-)

Wysłany: 2007-05-07, 14:10   

Ladna , podoba mi sie :) Wlasnie od takiej chcialbym zaczac swoja przygode z BMW :P Planujesz jakies zmiany :?:

Sebol 

Wysłany: 2007-05-07, 14:27   

Mlody napisał/a:
Ladna , podoba mi sie :) Wlasnie od takiej chcialbym zaczac swoja przygode z BMW :P Planujesz jakies zmiany :?:

Dziękuję za opinię :) Już zmieniałem, była obniżona przez jakiegoś amatora, seryjne amory i czerwone sprężyny...nie dało się jeżdzić, najmniejszy krawężnik i opony przy skręconych kołach wypychały mi błotniki, to samo było z tyłu. Po wyjęciu amorów okazało się że już szmelc. Założone teraz seryjne sprężyny, z przodu amory z grubym tłokiem, podobno to bilstein ale głowy nie dam. Z tyłu seryjny sachs. Wymieniałem wszystkie tuleje, sworznie, rozrząd. Z tego co bym chciał na teraz to założyć wspomaganie, moja pani też nią jeżdzi i narzeka. Chciałbym żeby jakiś spec od BMW mi ją obejrzał bo sam nie znam się niestety za dobrze.

bambus 

Wysłany: 2007-05-07, 14:50   

no no....jeszcze raz no no hehehe ....niexle powiem...powinni znów zacząć produkcje tych pięknych autek....dbaj bo jest o co :) pozdro 600

Adi 
urzędas

Wysłany: 2007-05-07, 16:19   

Siema Seba :)
Widzę, że sesyjka pod M1 w Zabrzu, ja miałem okazje auto oglądać osobiście i powiem, że autko jest naprawdę w dobrym stanie a stan wnętrza to już w ogóle powala, wszystko jak nowe. Jest parę pierdółek do zrobienia ale to tak każda ma. Na początek to bym się odnową felg zajął i fajna seria z tego będzie :)
Pozdro!

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

Yakuzatti 

Wysłany: 2007-05-07, 21:24   

Siemasz Sebol, po 1: wyskoczymy na piwko np na rynek w Bytomiu, fajna knajpe otworzyli :]

A auto mega fajne :) Bardzo mi sie podoba!

BIZON 
Tatanka power

Wysłany: 2007-05-07, 21:27   

no widzisz Sebol, już po mału opinie masz od "betkarzy"...
ja powiem jedynie to co Adi. mała kosmetyka i gicio :spoko:
jedynie szkoda, że "zaszambiona". no ale jak musisz do roboty tyle jeździc, to się nie dziwię... :roll:
pozdro.

Sebol 

Wysłany: 2007-05-08, 09:27   

Yakuzatti,
Chętnie, tylko trzaby się zgadać jakoś bo ja mam zmiany porypane w robocie i ciężko mi się ustawiać. Podbij do mnie na gg to pogadamy.
Pozdro chłopaki;)

emaloo 

Wysłany: 2007-05-08, 10:05   

Ładna sztuka, duży plus za BH z przodu! Zapodaj jakieś fotki środka przy okazji... Jakieś dalsze plany?
Pozdro!

Adi 
urzędas

Wysłany: 2007-05-08, 16:10   

Yaku Ty za młody jesteś na piwo :mg: :wink:

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

marekfl 
Scyzoryk

Wysłany: 2007-05-08, 17:33   

Siemka

Autko wyglada na fotkach na zadbane. Bardzo mi sie podobja kierunki na błownikach =D jednak obnizyl bym troszke i spojler na klape (MT II lub zender ) nie podobaja mi sie e30 bez niego :/ takie sa "łyse" ;-) no i te felgi tez nie specjalnie ;-) ale wszystko sie da zmienic ogolnie nie ma tragedii ;-) auto jest baardzo sympatyczne ;-)

pokaz jeszcze srodek ;-)

ps. no i wydaje mi sie ze dobrze wyglada z czarna nerka =D do tego lakieru pasuje ;-)

Yakuzatti 

Wysłany: 2007-05-08, 19:16   

Wlasnie wrocilem ze spotkania z Sebolem i musze przyznac, ze beema bardzo zadbana. Srodek jest pierwsza klasa, 4x elektryczne szyby, elektryczny szyber.

Bardzo fajne auto :spoko:

lesiek 
Wojciech

Wysłany: 2007-05-09, 17:44   

Ladna beemeczka, w ladnym stanie i kolorze. Masz jakies plany, moze gleba i jakas ladna fela ??

E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios

marvin-86 
Częstochowa

Wysłany: 2007-05-09, 17:55   

dobra baza, swietny kolor, na poczatek wkladania pieniedzy ok :hyhy: moze jkos ja tak na cyce powalic ?? BH na plus :) no i kola jakies fajne :) ale... wazne zebys ty byl zadowolony :) wyklep przedni pas :P i nie wjedzaj w niskie slupki :P :beer: aha i postaraj sie wyrwac kieruki z blotnikow :D moze jakis mt2 ?

G-R-Z-E-Ś 

Wysłany: 2007-05-09, 18:17   

Bardzo ładna :brawo: E 30 zawsze będzie piękne :spoko:

Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA :(

Teraz jest WRANGLER , Cooper S, E81 118i :P

ADC 

Wysłany: 2007-05-09, 20:36   

marvin-86 napisał/a:
dobra baza, swietny kolor, na poczatek wkladania pieniedzy ok :hyhy: moze jkos ja tak na cyce powalic ?? BH na plus :) no i kola jakies fajne :) ale... wazne zebys ty byl zadowolony :) wyklep przedni pas :P i nie wjedzaj w niskie slupki :P :beer: aha i postaraj sie wyrwac kieruki z blotnikow :D moze jakis mt2 ?

Kierunki tez mi sie nieszczegolnie podobaja mimo ze sam mam takie.A autko pierwsza klasa-ale zrob Sebastianie fotki wnetrza :D

Odpowiedz do tematu