A ja myślałem, że będę oryginalny. Tylko ja halogenów nie mam, znaczka ///M, brewek i felgi trochę inne (oryginalne BBS 7x15"). Poza tym toczka w toczkę. nawet zderzak masz tak samo podgięty z przodu i światła soczewkowe. jak już zdejmiesz to wszystko to będzie można się tablicami zamieniać.
ładna ładna ale koncowka wydechu naprawde mi sie nie podoba, pozatym black hella na przod, czarna nerka i bedzie miod malina, dbaj o nia bo naprawde ladnie sie prezentuje. napisz cos wiecej jaki stan jakie wyposazenie (to oryginalny m-tech czy dokladany?)
Oooo wąska lampa + MT1 czyli idealne e30, takie będzie jak wywalisz wieśniackie brewki i włożysz ori. wydach lub ewentualnie jakieś ładne końcówki z kwasówy, pozatym szyby albo wszyskie albo wcale
Jest to oryginalny Mtech. Dołozylem tylko barany Hartge ( zdrugiego Mtech - tego w awatarze) i wspomaganie, zmienilem kierownice (nie wiem czemu ale wole mniejsze) Koncowka wydechu to Hartge, ale szczerze to mi sie nie podoba Chyba ze moze ja troszke cofne i dam wyzej.
Wyposazenie jak w Mtech czyli lusterko z lampkami, kubelki, czarna podsufitka itd.. Niestety brak elektryki szyb.
Folia jest fatalana i mam zamiar ja zerwac i zalozyc mniej ciemną. Soczewki zostaja (lepsza widocznosc) M technika nie da sie poprawic wiec w planie sa tylko fajne felgi, a reszta to juz mechanika.
Pozdrawiam Wiecej fotek niedługo
PS Uwielbiam delphin metalic - to juz trzecia 325 w tym kolorze
[ Dodano: 2007-03-29, 14:20 ]
zerathu napisa/a:
Witam kolege z lodzi Fajna bunia nie byles czasem wczoraj na Dąbrowskiego wieczorem...?
Z pracy lodowa wracam zawsze przecinajac dabrowskiego.okolo 18
_________________ Czy z młodych gniewnych pozostali juz tylko starzy wk...wieni?
to niech Ci sie dobrze sprawuje i ob nie skonczyla jak ta z avatarka
Oby nic sie nie stało. Jezdze jak z jajkiem.
Zimy juz nie ma ale kierowców bez wyobrazni sporo, jedna juz mi załatwili.
[ Dodano: 2007-03-29, 16:29 ]
Adi napisa/a:
Bardzo ładna, wygląda na zadbaną, tylko felgi bym zmienił.
Felgi beda na razie OZ racing (takiej jak z tyłu na pierwszej fotce) a pozniej zobaczymy.
[ Dodano: 2007-04-25, 14:47 ]
Teraz pare fotek po drobnych zmianach
- felgi
- zdjecie ///M
- Zdjecie brewek (Menel dzieki teraz o niebo lepiej)
- zerwanie folii z tyłu
A co my tu mamy...
Chcieliscie wnetrze - prosze bardzo
A teraz moje ulubione 8)
I na zakonczenie tej przynudnej sesji jeszcze 2 fotki
_________________ Czy z młodych gniewnych pozostali juz tylko starzy wk...wieni?
Ładna E30 podoba mi sie i wcale nie wygląda tak tragicznie na tych felgach widzę też że masz fajne siedzenia i zadbane Gratulacje
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
hehe, dobrze ze zdjales te brewki i nie zakladales tej dlugiej brewki
wyjalbym jeszcze te pomaranczowe plastiki z kierunkow i zapodal pomaranczowe zarowki.folia z szyb tez niech szybko zniknie.
najwieksze wrazenie i tak zrobil na mnie dzwiek twoich baranow a ty sie dziwiles skad ten chalas w twojej buni
ps. jak tam 325 twojego brata? zrobil juz cos w tym kebabowozie ?
Menel dobrze radziłes z tymi brewkami. Kierunki tez beda z pomaranczową żarówką ale najpierw najwazniejsze rzeczy czyli wydech no i bede szukal materialu na fotel.
Kamil to calkiem niezły pomysl zeby sie złozyc Jak cos znadziesz daj znac. Ja mieszkam w ŁDZ
tylni wydech moze nie jest taki najgorszy, tylko wypoleruj tą końcówke i wypośrodkuj, tak jak powinno być...
felgi mi się nie widzą, już ładniejsze zwykłe BBS 15" - auto świetne, też uważam , że najładniejszy lakier z oryginałów do e30...
taki materiał z tylniej kanapy może by się znalazł, podeślij mi na meila dobre foto, żeby nie było pomyłki co do niego:
beemwej@interia.pl
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
.... jak tu kupić e30 325 z zadbanym motorem? jak można mieć ładnego 325 w wąskiej i szambo? ja bym w nią szamba nigdy nie włożył, bez sensu......ale to moje zdanie. takie auta nie powinny trafiać do gazowników
no offence
_________________ Weteran
Ostatnio zmieniony przez Łukasz 2007-06-28, 13:14, w caoci zmieniany 1 raz