z autem narazie nic konkretnego nie zrobilem
powymienialem kilka niezbednych rzeczy jak tuleje, poduszki mocowan amorkow itp
przeprowadzilem juz kilka kabelkow do naglosnienia
zamowiona mam takze wkladke K&N oraz czekam na swoja kolejke w gazowni
od czwartku bedzie siedziala u mnie sekwencja tak jak w poprzedniej 328
co do nadkoli to napewno bede wyciagal, podjade do luk'a lub kupie od niego ta maszynke
na wiosne cale auto bedzie malowane oraz dostanie nowe zawieszenie, cos typu KIT billstein B5
Szkoda że zakładasz gazownie, ja jak zobaczyłem w swoim poprzednim silniku gniazda zaworów to gazu już nie założe, ale rozumie że musisz i tyle. Mi teraz padła albo sonda lub tłumik rozszczelniony bo pali blisko 20 litrów, ale niema czasu sprawdzić na kompie sondy.
Co do auta to działaj coś ale z rozwagą i smakiem.
Powodzenia w pracach.
Tak.Ja też z LUk jestem umówiony na rozgiecie przodu ,sprytna tą maszynke zmaistrował.W kwietniu bede działał.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
w poprzednim 328 zrobilem ok 60tkm i nie zauwazylem jakiejkolwiek zmiany w silniku
caly czas jezdzil na RS'ie i nic nie musialem dolewac na 10tkm
jedyny problem z lpg mialem z matrixami, palily sie czesto w trasie przy duzych predkosciach
co do gniazd to czesto zdarza sie ze wiele osob jest zachwyconych ze auta im malo pala, ja bylem zdziwiony na przyklad ze inne 328 oraz 528 pala o ponad litr mniej od mojej, a czesto po prostu maja ustawiona zbyt uboga mieszanke
M52B28 to dosyc oszczedny silnik ale przy palowaniu ma ogromne zapotrzebowanie na paliwo,
kazde z moich BMW bylo strojone przez gazownika kilkadziesiat minut w trasie przy roznych obciazeniach silnika
w niektorych zakladach maja po prostu gotowe ustawienia i wgrywaja je na postoju,
nie potrafie tego fachowo powtorzyc jak tlumaczono mi w gazowni ale wiem ze znaja sie na rzeczy
Maly jak nie wiesz gdzie gazowac auto to zapraszam do Mlawy
Butla w kole, wlew przy wlewie benzyny, 2800
ostatnio malo bywam przed kompem
w razie czego 696333430
czarek- widze że twoje autko stoji na allegro. Powiem Ci że mam smaka na tą Twoją becie do Poniedziałku gośc ma mi dac zna czy bierze moją. Jak weźmie to od razu dzwonię do Ciebie.
wymienilbym kierunki bo pomaranczowe brzydko wygladaja...
maciekab - zobacz ten link co ja załączyłem tam już jest z białymi kier.
[ Dodano: 2007-06-27, 16:03 ]
Czarek pisałeś że będziesz zmieniał klime z ręcznej na climatronik. Zrobiłeś już to Duzy koszt jest takiej operacji i dużo roboty jest przy tym....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach