a propo tych czujnikow w e-30 to zmienilem klocki z czujnikami a dalej sie pala na czeku co jest nie mam juz sily probowalem na krotko i tez sie pali moze nie ma masy czy ktos cos wie na ten temat jak to obejsc
_________________ TŁUMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
a propo tych czujnikow w e-30 to zmienilem klocki z czujnikami a dalej sie pala na czeku co jest nie mam juz sily probowalem na krotko i tez sie pali moze nie ma masy czy ktos cos wie na ten temat jak to obejsc
tylne klocki tez maja czujnik, jak są zuzyte to sie bedzie palic kontrolka, a jak nie tył to sprawdż poziom płynu w zbiorniczku
znowu wam troche zamole na ten temat sorki za to dolalem plynu spiolem czujnik na krotko i dalej mi sie pala klocki co jest zwarcie brak masy bo ta kontrolka bardzo mnie denerwuje a stylu mam bebny wiec czujnika nie ma pozdro help
_________________ TŁUMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
znowu wam troche zamole na ten temat sorki za to dolalem plynu spiolem czujnik na krotko i dalej mi sie pala klocki co jest zwarcie brak masy bo ta kontrolka bardzo mnie denerwuje a stylu mam bebny wiec czujnika nie ma pozdro help
posprawdzaj przewody przy kolumnie , tam najczęściej sie urywaja bądz przecinaja.
no musisz spradzic wszystko na piechote czy są przejścia ele (najlepiej miernik w łapke i po kolei wszystkie kabelki ).
caly misterny plan.... a zreszta.... te czujniki mimo ze pasuja w klocek to lepiej sobie darowac kupilem po 37pln takie jak orginaly... a te jutro jade reklamowac tzn. chciec kase za nie bo koles mowil ze maja pasowac a nie bata...
tylko niech mnie ktos oswieci do czego te czujniki e30? e34?