nie bede sie sprzeczał jak kupiłem tak było na wiek to przebieg powin byc z 300.000 ale stan wizualny jest dobry tak samo jak i silnik wiec zostawiam ta kwestie bez wyjaśnień
postaram sie od początku odpowiedzieć silnik M10 w ostatnich swoich latach był własdnie montowany w e30 z szeroka lampa razem z M40 ostatnia seria. Co do 4 garów to tez wolał bym 6 ale narazie zostanie taka może później zakupie 6-cio garowa bo dźwięk tego silnika powala z nóg a co do lotki to nie ma znaczenia ale potwierdzam tez by fajnie wyglądała. A co do tego ze stoi jak motorówka to po pierwsze sa to 14tki a po drugie opony tylne maja niższy profil może dla tego. Jóź plaka nie używam wole matowe specyfiki a co do dalszych planów zmiana foteli na recaro albo jakies lepsze niz te no i 15tki co do gleby to raczej nie moim zdaniem e30 nie nadaje sie do jakiego kolwiek tuningu takie jest przynajmniej moje zdanie niektórzy myślą inaczej a to ich sprawa.
czesc...piekne e-30...widac ze zadbanne..ciezko dostac teraz ladna 30tke niektore wygladaja jak kon po westernie,planuje na przyszlosc wciagnac 30 tke ale puki co zdecydowalem sie na E-36 (zamiescilem dzis 2 foty).Zrobic ja od podstaw,bardzo mi sie podoba Twoja,pozdrawiam!!
Zglebuj ją ziomuś -120/100 załóż jakieś dobre Borbeciki albo Azevy oczywiście z rantem i to polerowanym żeby nie było, czarna nereczka, black hella, tylne lampy przyciemnione ! Wiesz oryginalnie tak co by drugiej takiej nie spotkac na zlocie Ładna seria wrzuc 15 stki + fotele Recaro i będzie ładna furka
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
plus za M10
minus za wysoki zawias
Powiedz jeszcze, czemu masz dwa przyciski ogrzewania szyby tylniej
wysoki zawis to jest to nie lubię zglebionych aut przez 2 miesiące jeździłem calibra obniżoną i powiem ze nigdy więcej a dwa przyciski bo jeden nie działa jak jest to niech będzie nie mam takiej zaślepki wiec zostaje
[ Dodano: 2007-02-27, 21:33 ]
MAJSU_WuWuA napisa/a:
Zglebuj ją ziomuś -120/100 załóż jakieś dobre Borbeciki albo Azevy oczywiście z rantem i to polerowanym żeby nie było, czarna nereczka, black hella, tylne lampy przyciemnione ! Wiesz oryginalnie tak co by drugiej takiej nie spotkac na zlocie Ładna seria wrzuc 15 stki + fotele Recaro i będzie ładna furka
tylko oryginał no moze recaro bym wstawił i nic więcej po za tym jest klasa