BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[e32] [jak] wyjęcie konsoli
Autor Wiadomo
Muzzy 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 08 Sty 2007
Skd: Chełm
Wysany: 2007-01-08, 23:12   [e32] [jak] wyjęcie konsoli

Jak w temacie... przeszukałem forum i kilka innych ale nigdzie nie moge znalezc jak po kolei wyjąć konsole coy czegos nie popsuc... Strasznie mi gdzies cieknie płyn chłodniczy bo podłoga mokra ze można wykrecac i szyby paruja. Doczytałem się ze to najprawdopodobniej nagrzewnica no i teraz chce sie do niej dobrac. brrrrr... az mnie ciary idą jak pomysle ze to trzeba wszystko wykasznic na zewnątrz... :(
dzięki z góry za pomoc

xsilver 

Doczy: 11 Lut 2006
Skd: kraków
Wysany: 2007-01-09, 11:54   

to cie czeka powazna operacja - a samam naprawa to pikus - czesto wystarczy wymienic oringi na kruccach od nagrzewnicy...

tu jest cos podobnego - moze nie dokladnie , ale +/- http://bmwe32.masscom.net/johan/ihka/ihka.html

Muzzy 

Wysany: 2007-01-09, 21:16   

:/ domyslam sie ze trzeba bedzie ze dwa dni wolnego sobie zrobic... tylko jak to wszystko powyciagac... boje sie ze cos polamie i bedzie klops... a potem jeszcze trzeba to jakos poskładac do kupy... Jak sie do tego zabiore to pewnie jakas fotorelacja bedzie... poki co wycieram szyby jak w maluchu...

xsilver 

Doczy: 11 Lut 2006
Skd: kraków
Wysany: 2007-01-09, 21:59   

kurcze ...

nie pamietam jak to dokladnie jest - ale moze by dalo rade wymienic te oringi bez rozbierania polowy samochodu - trzeba zobaczyc jak przewody lacza sie z nagrzewnica i gdzie to polaczenie jest - i wtedy cos zakabinowac

Muzzy 

Wysany: 2007-01-09, 22:53   

zagladalem jakis czas temu pod konsole... no i tyle namierzylem ze trzy aluminiowe rurki wchodza pod kierownica w plastikową obudowe i tyle. tam wycieku nie ma. A dalej to juz dostac sie to chyba tylko wyciągać wszystko... :/

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: