_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2006-08-18, 20:22, w caoci zmieniany 2 razy
pamietam ze moi rodzice mieli kiedys maluszka na takich felgach, mial nawet licznik wyskalowany do 130km/h i takie smieszne gumowe "kły" na chromowanych zderzakach.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-08-21, 23:08
a jak dla mnie to opelek rzadzi 8) wazne zeby utrzymac taki rost a nie jakies dziury z rdzy..
w monster garage tez takiego garbusa zrobili wiec cos w tym jest.
fajnie wpasc taka ruda e30 na zlot..od razu ful gapowiczy na okolo
zaraz wyczaje fotki bo mam taka ale z niemiec..
To Opel mojego kolegi ze Szczecinka. Ostatnio pomalował klarem maskę, ale według większości zdecydowanie się pogorszyło, nie ma już tego koloru co sama rdza no i jakoś ogólnie maska wygląda jakby była drewniana. Ogólnie Asconka jest super.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
ten kolo od tej ascony to niezly dzik.mial juz e30 touringa niebieskiego na brockach 16"(znany german ),e46 328,teraz nasconka roststyle 8)
Ano miał już kilka fajnych furek, do tej listy dorzucę jeszcze e38. Chwilowo nie posiada beemki, ale podejrzewam że to stan chwilowy. Pevo ma jeszcze starego rekorda do którego zapodał piecyk 3 litrowy, z tego co mówił w tym rekordzie ma zawitać zawias na powietrze
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz