Wysłany: 2006-06-16, 20:42
... a ja zbieram na nie myśle że na przyszłe lato uzbieram. Oczywiście moje uinikatowe "ALPINY" nie są na sprzedaż Po prostu będe miał na zmiane 8) Tydzień tak... tydzień tak
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
tutaj masz takie po polerce, mialem je przez jakis czas byl to model BBS MAHLE
a tak wygladaly :
barabus napisał/a:
... a ja zbieram na nie myśle że na przyszłe lato uzbieram. Oczywiście moje uinikatowe "ALPINY" nie są na sprzedaż Po prostu będe miał na zmiane 8) Tydzień tak... tydzień tak
nie byly one jeszcze wczoraj na allegro ?
misza napisał/a:
a moze tak 16x8? 8) 8) tylko czy na 4x100 byly?
obrecze mozesz wymieniac do oporu i poszerzac ile sie da
_________________ E30 1.8i M40
gg 3437874
Ostatnio zmieniony przez Scigany 2006-06-16, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-06-16, 22:25
Cytat:
nie byly one jeszcze wczoraj na allegro ?
no były ale nie na serio, chciałem sprawdzić ile sa warte w tej chwili, ale stwierdziłem że nie będe robił chamstwa.... no bo ktoś się napali, bedzie czekał 10-dni żeby je kupić, a tu zoonk ! koniec aukcji... oferty odwołane... można się mieżle wkurzyć
Wysłany: 2006-06-17, 00:17
misza napisał/a:
a moze tak 16x8? 8) 8) tylko czy na 4x100 byly?
byly..mialem takie 2 komplety ze 3-4 lata temu(jak bylem glupi i nie wiedzialem co dobre). jedne kupil ode mnie Cichy do golfa :
z tym ze on napisal ze to sa 7x16 wiec te 8x16 ale bez kapsli sprzedalem kolesiowi do e30.
Wysłany: 2006-07-30, 23:11
dobra dobra , ochlon dzieciak bo nie zasniesz dzisiaj
gratulacje i czekam na koncowy efekt o ktorym rozmawialismy. bedzie kozak 8)
niskie oponki 215/40/16 dunlop sport 9000 i gleba...
alpinki 17" bylu fajne ale te RSy 16" to juz CULT.
to sa te z wypiaskowanymi rantami od "daniellg85" ?
hał many ? bo doslownie 10 min przed Toba gadalem z tym kolesiem bo mi w oko wpadly, jezeli o tym samym mowa, ma jeszcze rmy, ale sa pomalowane sprayem na rantach, gadu gadu i koles sie wygadal ze pospawane, zreszta troche widac znieksztalcenia na rantach , juz mialem smaka http://moto.allegro.pl/sh...?item=118225040
Wysłany: 2006-07-31, 05:50
Cytat:
to sa te z wypiaskowanymi rantami od "daniellg85" ?
elo
koleś jak z nim gadałem powiedział że nie są piaskowane.... tobie powiedział inaczej ?
musze wiedzieć zanim zapłace
czy ciężko jest wypolerować takie ranty czy wogóle jest taka możliwość ?
jak sa wypiaskowane ranty to sa pory glebokosci do 0,5 mm wtedy kazdy w zakladzie odmawia polerki i i proponuje malowanie proszkowe ktore uzupelni pory po piasku. Raz polerowalem po piaskowaniu ... to tak jakbys felge zaczynal od papieru o gramaturze 25, cholernie duzo roboty zeby uzyskac polysk, a za sam pyl aluminiowy ktorego uzbierala mi sie szklanka to jeszcze kase bym dostal w skupie. Piaskuje sie felgi zniszone ktore tylko nadaja sie do malowania
Wysłany: 2006-07-31, 14:49
Ale lamentujecie, że aż uszy puchną
Jak będzie trzeba to będe je przez miesiac polerować aż się będą błyszczeć jak psu jaja
Zresztą czego się nie robi dla buni, jak mus to mus
Zobaczycie, efekt końcowy będzie max cool 8)
Planuje coś w tym stylu, tyle tylko z śróbkami w kolorze złotym
Ranty i kapstle do polerki, środki w kolorze grafitowym (ciemny popiel metaliczny), śróbki na do galwanizacji na złoto.