Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2006-04-19, 23:49
Darco napisa³/a:
porażkownia...:-( z tymi nietrzeźwymi ...
kurde ... jedziesz Sobie powoli bo rodzina na pace ... spokojnie / pewnie a tutaj Pan na podwójnym gazie Ci wjeźdża w auto dlaczego
Bo był pijany / wydłużony czas reakcji super ... super.
no i dla mnie suuuper. chetnie sie wystawie takiemu. rdza mnie zjada i mialbym na lakiernika.przednie blotniki juz mam w domu igielki to jeszcze tylne nadkola. jak ktos jest chetny to niech mnie obciera chetnie sie wystawie, nastawie itd ( bez skojarzen )
koles straci prawko a ja bede mial laleczke
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
kurde ... jedziesz Sobie powoli bo rodzina na pace ... spokojnie / pewnie a tutaj Pan na podwójnym gazie Ci wjeźdża w auto dlaczego
Bo był pijany / wydłużony czas reakcji super ... super.
no i dla mnie suuuper. chetnie sie wystawie takiemu. rdza mnie zjada i mialbym na lakiernika.przednie blotniki juz mam w domu igielki to jeszcze tylne nadkola. jak ktos jest chetny to niech mnie obciera chetnie sie wystawie, nastawie itd ( bez skojarzen )
koles straci prawko a ja bede mial laleczke
i menel na kase bedziesz czekal 2 lata bo ubezpieczalnia bedzie sie prula ze nie ponosci odpowiedzialnosci bo gosc byl na bani ....
Pomóg³: 17 razy Do³±czy³: 31 Lip 2004 Sk±d: Katowice
Wys³any: 2006-04-20, 15:43
gorzej jak jedziesz 50 a on 120 z przeciwka i z Twojego samochodu pelnego rodziny, zostajesz tylko Ty, jeszcze gorzej jak na wozku inwalidzkim...
darujmy sobie texty ze fajnie by bylo jakby koles we mnie wjechal...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach